Szekeres Viktor

Baljóslatú pletykák és egy új előzetes a Fantasztikus Négyes rebootjához

Újabb Fantasztikus Négyes-előzetest csodálhatunk meg, és közben pletykákon csámcsoghatunk.

Egy új előzetes érkezett a Fantasztikus Négyes rebootjához (Fantastic Four), mely az Amerikán kívüli közönség számára készült és természetesen új jeleneteket is tartalmaz. Emellett pedig az elmúlt napokban újabb pletykák ütötték fel a fejüket az F4-gyel kapcsolatban. Egyes értesülések szerint ugyanis a megszokott pótforgatásokat nem a filmet rendező Josh Trank vezényelte, hanem Matthew Vaughn. Trank a pletykákat több főrumon is igyekezett megcáfolni azzal, hogy nem is találkozott Vaughnnal, illetve, hogy a brit rendező nem járt a film díszletében (így fogalmazott), s kijelentette, hogy a rebootnak csak egy rendezője van, és az ő. Vaughn nem nyilatkozott a kérdéssel kapcsolatban,


Mint ismeretes a filmben Kate Mara lesz a láthatatlan Sue Storm, Michael B. Jordan a féltestvére, Johnny (alias Fáklya), Miles Teller alakíthatja Reed Richardsot (Mr. Fantastic), míg Jamie Bell az ikonikus Ben Grimm (Lény) szerepét kapta. A film az Ultimate-képregények sztoriját fogja átemelni, mely szerint a négy főszereplő átsodródik egy alternatív univerzumba, és ott meghökkentő átalakuláson megy keresztül. A Fantasztikus Négyes augusztus hetedikén kerül bemutatásra az amerikai mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #4
    Fáklya egy nigger? Te jó ég!
  • Gauge #3
    Nekem hiányérzetem volt. Nem volt elég pörgős.
  • Cyberdog #2
    Miért kellett ezt rebootolni? Csat 10 éve jött ki először a Fantastic Four. Szerintme a szuperhősős hülyeségek közt elég tűrhető volt. Jessica Alba igazán dögös volt benne. Ééés még most sem kevésbé dögös, mint akkor volt.
  • Zombee #1
    Trank gondolom Vaughn-nal nem találkozott, és nem Trank-kal. :)
    Az egészet Vaughn-nak kellett volna rendeznie.