Szekeres Viktor

Torrente már a kutyát nem érdekli itthon

Még tízezer nézője sem akadt az új Torrentének a mozikban.

Amikor az első Torrente-film moziban is bemutatásra került idehaza, a sorozat remek híre alapján azt lehetett gondolni, hogy nagy sikert arathat, azonban kiderült, hogy ez közel sincs így. Ennek ellenére lehetett bízni abban, hogy az ötödik rész le fogja pipálni a negyediket és legalább mérsékelt sikert arat a hazai mozikban. Nos, a Torrente 5: A kezdő tizenegyet valóban több néző nézte meg az első hétvégén itthon, azonban a 7 011 eladott jegy semmiképp sem nevezhető jó szereplésnek.

Ez a start a negyedik helyre volt elég a mozis toplistán, pedig 35 moziban futott a film. Ilyenkor persze népszerű kifogáskeresés a warezre való hivatkozás, de a múltban már több példa is volt arra, hogy más forrásokból elérhető filmek a mozikban is siker arattak. A spanyol komédia, valamint a második helyen nyitó Csábítunk és védünk mellett még két újonc került be a top10-be. Egyrészt a Tökéletes hang 2, melyet előjátszása során 3 097-en láttak, másrészt pedig a Dinókaland című animáció, mely 2 053 nézőt vonzott csütörtöktől vasárnapig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Megnéztem egy streamen, mivel nálunk nincs a moziban, és ha a premierkor nincs valami, azt el sem hozzák később. Az első óra oltári jó volt, sokat nevettem, viszont az utolsó 40 perc valahogy ellaposodott.