Szekeres Viktor

Újabb műsorvezető lép le a TV2-től

Andor Éva is távozott a TV2-től.

Az elmúlt hónapokban több TV2-es tévés távozott a csatornától. Például Tatár Csilla, aki végül az MTVA-nál kötött ki, illetve nem is olyan régen Papp Gergő, akiről azt lehetett tudni, hogy inkább a maga útját fogja járni, de a napokban elkötelezte magát a konkurenciához, így ősztől a Pimasz úr ottalszik már az RTLII-n műsorrendjében fog szerepelni.

Május 16-án, szombaton pedig újabb műsorvezetőnek szűnt meg a munkaviszonya Magyarország második legnézettebb tévécsatornájánál. Közös megegyezéssel ugyanis távozott a TV2-től Andor Éva. A műsorvezető 13 évig dolgozott a csatornánál. Gyakornokként 2002. október és 2003. augusztus között a Jó estét Magyarország riportere volt, majd pedig ugyanilyen pozícióban a Tényeknél dolgozott, hogy 2008 decemberétől a Tények Este, 2010 őszétől pedig a hétvégi Tények műsorvezetője legyen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #5
    Á, most komolyan! A népbutítás nem egy lehetőség, hanem alapfeltétele a kereskedelmi televíziózásnak. Régóta tudjuk, hogy a műsor azért van, hogy ott tartson két reklámblokk között. Na most, vannak olyan vélemények, mely szerint minél jobban lealjasít a műsor, annál könnyebb lesz a reklámnak az áttörés. Egyszerűen addig hajtják le a befogadás küszöbét. https://www.youtube.com/watch?v=QevvLIZDmFo
  • Angelus1991ster #4
    Néző tartalmat keres, de nem talál. Sosem fogunk találni.
  • Laza #3
    Bár nem igazán nézek TV2-t, max az esti híradót néztem néha, kifejezetten idegesített ez a nő, főleg a késő esti műsorban, ahol 1-2 meghívott is volt, ahol az idióta módon feltett idióta kérdései miatt hamar elkapcsoltam .....
  • kalapos01 #2
    Végre valaki, aki úgy vélekedik, hogy a nézők zöme nem hülye retardált. Igazán üdítő ez a nézőpont.
  • Angelus1991ster #1
    Redhead milf .

    Idegesített amikor úgy beszélt a nézőkhöz (bociszemekkel) mint ha a néző egy hülye retardált lenne. Sértő volt. De ez jellemző a többi kertévés hír-telen híradókra.