Szekeres Viktor

Ősszel végre ismét jó magyar tévésorozatot nézhetünk


Az HBO pár hete már bejelentette, hogy idei sajátgyártású sorozata az Aranyélet lesz, mely egy korábbi finn széria feldolgozásaként kerül a képernyőre. Az Aranyélet egy krimibe oltott családi dráma, melynek középpontjában egy kívülről idillinek tűnő család áll, akikről kiderül: a látszat náluk nem csupán néha csal. A csatorna tegnap sajtótájékoztató keretében mutatta be az alkotókat, illetve a színészeket.


A november 8-án startoló 8 részes szériában a Thuróczy Szabolcs által megformált apa, Miklósi Attila bűncselekményekből tartja el a családot, de egyre többször érzi, hogy tisztességes útra kellene térni, és megpróbál kitörni a hazugság és csalás világából. A feleség, Janka, akit Ónodi Eszter alakít, a társadalmi ranglétrán szeretne feljebb jutni, hogy látszat-életük még tökéletesebbnek tűnjön, a kamaszkorú gyerekek, Mira (Döbrösi Laura) és Márk (Olasz Renátó) pedig kezdik sejteni, hogy milyen éles ellentétben áll egymással az, amit a szüleik mondanak nekik a tisztességről és a jó erkölcsről, és amit valójában tesznek. Egyszer csak azonban elkezd minden összedőlni, és ez az aranyélet egyik pillanatról a másikra nagyon kegyetlenné válik.

Az Aranyélet rendezői Dyga Zsombor és Mátyássy Áron, a további főbb szerepekben pedig olyan színészek láthatók, mint Anger Zsolt, Lengyel Tamás, Mészáros Béla, Vándor Éva, Lukács Sándor. Az Aranyélet forgatókönyvét Krigler Gábor, az HBO forgatókönyvfejlesztési producerének vezetésével Tasnádi István, a Terápia vezető forgatókönyvírója, Zomborácz Virág, az Utóélet rendezője, valamint Bárány Márton írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Miből derült ki, hogy jó lesz? Abból, hogy ötlet híján lemásolnak egy finn sorozatot?
  • ostoros #1
    NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!