Szekeres Viktor

Bosszúállók 2: nincs nyitónapi rekorddöntés

A Harry Potter 8 azért jobban érdekelte a népet odakint. A hétvégi rekord pedig az első Bosszúállóké marad.

Amerikában jobb nyitónapi teljesítményt nyújtott a Bosszúállók 2, mint az első rész, azonban a rekordot nem sikerült megdöntenie. Az első epizód 2012-ben minden idők második legerősebb nyitónapját produkálta 80,8 millió dollárral, mindössze az utolsó Harry Potter-film nyitott jobban (91 millió dollár). Az előjelzések szerint az Ultron kora fenomenális 84,4 milliós pénteket (és csütörtök estét) produkált Észak-Amerikában.

A Bosszúállók 2, ha nyitónapját tekintve nem is előzi meg a Harry Potter nyolcadik epizódját, nyitóhétvégét tekintve sokkal jobban fog produkálni, hiszen az ifjúsági fantasy "csak" 169 millió dollárt gyűjtött péntektől vasárnapig, míg az Avengers 2 esetében valahol 200 és 210 millió dollár körül lesz ez az összeg, feltételezve, hogy a szuperhősös filmekéhez hasonlóan alakul a bevétele szombaton és vasárnap. A nagy kérdés csak az lesz, hogy ha már a nyitónapi rekord nem jött össze, meglesz-e a nyitóhétvégi? A Bosszúállók 207,5 milliójának beérése mindenképp nagy bravúr lenne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • e98ff #4
    Ja, nem vagyunk egyformák, gondolom eddig nem is tudtad. Kinek a bosszúállók, kienk az üzbég-azerbajdzsáni romantikus vígjátékok... A lényeg, hogy mindenki megtalálja a nekivalót.
  • Wittgen #3
    Gondoljatok bele, 24 Mrd forint egy nap alatt...a kormányunk ilyenkor hogy csorgathatja a nyálát...
  • Whysper #2
    Én meg azon csodálkozom,hogy ilyen negatív címet adni neki mikor csak 91 millió helyett 81-t csinált. Tragédia.. ha 4 millió lenne e record és 0,3 milliót csinált ovlna na az tragédia lenne.
  • culas25hc #1
    Így rápillantva erre a képre, csodálkozom, hogy bárkit is érdekel ez a film :D:D