Szekeres Viktor

Többé már biztos, nem lesz Jóbarátok

A Friends készítője minden jövőbeni pletykának szeretné elejét venni.

Az elmúlt években rengeteg klasszikus tévésorozat került felélesztésre, láthattuk az Arrested Development új szezonját, készült az új X-Akták és a Hősök, s lehet, hogy a Twin Peaks folytatása is össze fog jönni. Idehaza cseppet sem meglepő módon nagyon sokan abban reménykednek, hogy egyszer, valamilyen formában ismét lesz Jóbarátok. A sajtónak mindig is kedvelt szórakozása volt pletykaként elsütni a Friends-reunion nem létező terveit, de természetesen sosem került rá sor. És úgy tűnik, hogy nem is fog.

Marta Kauffman, a napokban új sorozatát, a Netflixre készített Grace and Frankie-t promózta és elmondta egy újságírói kérdésre, hogy sosem tervezte ismét összehozni a Jóbarátokat, és nem is fogja. Többek között azért nem, mert a sorozat az együtt, illetve egymás mellett lakó barátokról szólt, nem pedig az azóta megállapodott, immáron családos emberekről. Pár napja egyébként a Monicát alakító Courteney Cox egy, a Yahoo-nak adott interjújában arról is beszélt, hogy a sorozat zárását követően még az sem fordult elő, hogy a hat főszereplő összejött volna egy légtérben, ugyanis bár öten többször is találkoztak, egy valaki mindig kimaradt a buliból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • taxi33 #2
    Ezek a közönség nevetését alákeverő sorozatok rettentő gagyik tudnak lenni, amikor a háttérből kivesszük a röhögést. Annyira kínosan szarok, hogy az ember egy perc után lekapcsolja. Amelyik az ilyetén próba után is jó, na azt érdemes nézni. A jóbarátok nem tartozott ezek közé.
  • paby88 #1
    ki maradt ki?