Szekeres Viktor

Újabb várt sorozat új nyitánya került fel a netre a tévés premier előtt

A Penny Dreadful idei nyitánya is elérhető a neten.

Nemcsak a Game of Thrones aktuális szezonjának pár epizódja került fel mostanság a netre, hanem egy másik, igencsak várt sorozaté, a Penny Dreadfulé is. A különbség csak annyi, hogy a horrorszéria második évadának első részét nem a kalózok eresztették szabadon, hanem az amerikai Showtime csatorna természetesen promóciós célból. Így akár itthonról is minden további nélkül meg lehet tekinteni az új széria nyitányát, mely két hét múlva kerül adásba odakint.


A második évad egyébként a 8 részes elsővel szemben 10 epizódot fog tartalmazni. A sorozat idehaza Londoni rémtörténetek címmel az HBO-n került bemutatásra tavaly, s minden bizonnyal a folytatás is a prémium csatornára fog érkezni, azonban mivel nem az HBO által gyártott szériáról van szó, így nem az amerikai bemutatóval egy időben láthatjuk.

A viktoriánus Londonban játszódó, legendás teremtményeket és fantasy alakokat felvonultató sorozat színészgárdáját olyanok alkotják, mint Timothy Dalton, Eva Green, Reeve Carney, Rory Kinnear, Billie Piper, Danny Sapani és Harry Treadaway, karakterek terén pedig Drakulától és Van Helsingtől kezdve Dorian Grayen át Dr. Frankensteinig sok ismerőssel találkozhatunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Jóféle minőségi sorozat, várom már nagyon a szinkronos folytatásokat. Dalton nagyon férfias így idősen, Green meg parádézik a kissé bomlott elméjű nő szerepében. gondolom az életben is kicsit ilyen lehet... :-)