Szekeres Viktor

Itthon havi díjért nézhető a Breaking Bad 4. és 5. szinkronos szezonja

Új, férfiaknak szóló tematikus műsorcsomaggal bővül a Telenor MyTV.

Egyre nagyobb teret nyernek itthon is a különböző streames, VODos szolgáltatás, melyek zöme a mobilszolgáltatókhoz kapcsolható. És természetesen mindegyik szolgáltató szeretne exkluzív tartalmakkal előrukkolni, mint ahogy erre tavaly, a House of Cards 1. évadának szinkronos premierjének esetében is sor került. Miközben a Vodafone a Red Mozijában bemutatta John Malkovich Crossbones című kalózos sorozatát, a Telenor a Breaking Bad, azaz a Totál szívás hazánkban még sosem sugárzott 4. és 5. évadát tette elérhetővé a MyTv szolgáltatás videótárában.

Az ügyféligényekre reagálva, az online televíziós szolgáltatás a Telenornál mostantól új, kifejezetten a férfi felhasználókra szabott műsorcsomaggal is bővült. A három tematikus csatorna élő adásához korlátlan hozzáférést nyújtó új csomag az első 3 hónapban 0 forintért fizethető elő. A DocuBox ismeretterjesztő csatorna természetfilmek, saját gyártású és díjnyertes dokumentumfilmek kínálatát nyújtja. A harcművészetek rajongóinak szól a FightBox, ahol a kevert harcművészetek (MMA), a boksz, a birkózás, a karate és sok más sportág meccseit kísérhetik figyelemmel a nézők. A Fast&Fun extrémsport-csatorna pedig az adrenalinfüggőknek nyújt szórakozást az autóversenytől kezdve a motokrosszon át a snowboardig különféle versenyek, show-k révén.

A Telenor online televíziós szolgáltatása, a MyTV Android, iOS és Windows platformú okostelefonokon, táblagépeken, valamint számítógépen és nagyképernyős tévén is elérhető. WiFi-vel vagy Hipernettel is használható, amely márciustól a Telenor minden mobilinternetes ügyfele számára elérhető díjcsomagtól függetlenül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!