Szekeres Viktor

Vadul néz ki Hangyaember fő ellenfele

Íme Fullánk, vagyis Yellowjacket első jelenése.

Korábban már feltűnt az Ant-Man magyar címet viselő, Hangyaemberről szóló mozifilm promóciós anyagain az új Marvel-szuperhős fő ellensége, Fullánk, vagyis Yellowjacket, azonban "normális" fényképet eddig nem láthattunk róla. Most azonban az Entertainment Weeklynek köszönhetően mindenki megnézheti magának őt - aki elvileg a filmben Corey Stoll lesz.

Paul Rudd a filmben a képregényekből ismert egyik Hangyaembert, Scott Langet alakíthatja Peyton Reed filmjében, a "másik" Hangyaember-alteregó, Hank Pym megszemélyesítője Michael Douglas lesz, aki a filmben Lang mentoraként fog feltűnni. A további szereplők: Evangeline Lilly, Corey Stoll, Bobby Cannavale, Michael Peña, Abby Ryder Fortson, Judy Greer, David Dastmalchian, Wood Harris, John Slattery, Gregg Turkington és T.I. Az amerikai premierre július 17-én fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yagami #6
    Kb. mint a Guardians of the Galaxy :)
    btw kalaposnak: hát még mik vannak, amik mellett a Hangyaember egy átlagos kivitelezés :) De hát ezek a hozzáértő emberkék csak úgy imádják ontani a baromságot (és hozzá még elolvasni ezeket a cikkeket)
  • zaki #5
    +1, oltari nagy bukta lesz szerintem.
  • Ender Wiggin #4
    Jön a hangyászember és felszippantja. Nagy ügy.
  • kalapos01 #3
    Ne tudd meg, még kik vannak. Pókember. Meg (ez a durva!) Denevérember.
  • cylonflatus #2
    Nekem ez az egész hangyaember dolog egy vicc.
  • XENON57HUN #1
    Inkább vicces. :)