Szekeres Viktor

Elkapták a The Expendables 3 kiszivárogtatóját

Véget ért a The Expendables 3-mal kapcsolatos nyomozás.

Korábban már olvashattuk, hogy egy tippnek köszönhetően nyomon van a rendőrség a The Expendables 3 netre történő kiszivárogtatásával kapcsolatban, nemrég véget is ért a nyomozás, hiszen a tegnapi nap folyamán Angliában elfogtak egy 26 éves férfit. Az illető nevét nem közölte a rendőrség, mindössze annyit árultak el, hogy délelőtt, a leedsi munkahelyén került sor a letartóztatására, s ezt követően a gyanúsított halifaxi otthonát is átkutatták.

Minderre az angol szellemi tulajdonokkal foglalkozó Police Intellectual Property Crime Unit, egy amerikai vámszervezet (US Immigration and Customs Enforcement), egy nemzetbiztonsági egység (Homeland Security Investigations) és Hollywood részéről a Motion Picture Association of America közös akciójának keretében került sor. Sylvester Stallone, a film egyik írója és főszereplője közleményben mondott köszönetet a hatóságoknak, majd azt fejtegette, hogy mennyire fontos a kreatív jogok védelme a lopásokkal szemben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #8
    Basszus, a csókára akkora hadsereg csapott le, amekkora terroristákra nem szokott. Gondolom a csávó kap 1-2 évet + pár millió dolcsi büntit, amit nem tud kifizetni, hanem leüli, így meg egy elég kövér 30-35 év kinéz neki.
  • Garou #7
    Dehogynincs értelme. Üzenet a többieknek, hogy ne lopjanak, mert sittre kerülnek. Tökmindegy, hogy az ilyen arcok 99% sosem lesz meg, aki igen, azt nagyon durván popsiba rakják.
  • Cat #6
    Tehát hogyha tönkreteszek valamit, de olyan nagy értékűt, hogy azt nem tudom kifizetni ha egész életemben dolgozok se, akkor nincs is értelme megbüntetni engem.
  • Dewri #5
    Pont ezért hivatkoznak rá, mert lehet azt mondani, hogy azért nem volt rendes bevétel, mert a szivárogtatás miatt mindenki megnézte otthon inkább ingyen. De mivel az összeg valóban behajthatatlan lehet, nem sok értelme van kivetni egyáltalán. Vagy lesittelik? Attól nem kapnak pénzt...
  • teddybear #4
    Rávernek egy akkora pénzbüntetést, amit képtelenség behajtani az általuk kiszámított elmaradt bevétel alapján. Amit persze nagy valószínűséggel sohasem kaptak volna meg, illetve erre hivatkozhatnak, ha mint most is, a film sikeressége nagyon is elmarad attól amit a pénzéhes producerek vártak.
  • zaki #3
    :D
  • lammaer #2
    Meg kell néznie 300x, alvás nélkül
  • KopaszIsten #1
    És mi ilyenkor a büntetés?