Szekeres Viktor

A legmenőbb írókat kapta a The Flash-mozifilm

Fellélegezhetnek a képregény-rajongók, jó írókat kapott The Flash első mozis kalandja.

Miközben The Flash karaktere a tévében sikert sikerre halmoz, a Warner Bros. stúdió erre szeretne ráduplázni, hiszen a világ leggyorsabb embere nemsokára a mozikban is fel fog tűnni. A csavar mindössze az, hogy míg a kis képernyőn Grant Gustint láthatjuk a szerepben, a vásznon Ezra Millert fogjuk. És most már az is kiderült, hogy ki fog felelni a történetért.

Legalábbis, ha hinni lehet a Deadline-nak, és bizonyos általában lehet hinni. A lap úgy tudja, hogy Phil Lord és Chris Miller kapta meg a megbízást a szkript elkészítésére. Őket a Derült égből fasírt, a 21 és 22 Jump Street, valamint A Lego-kaland rendezőiként, valamint íróiként ismerheti a közönség - azt azonban még nem tudni, hogy megbízásuk kiterjed-e a film megrendezésére. Jelen állás szerint a The Flash-mozifilm 2018. március 23-án kerül bemutatásra Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #6
    Nos, eddig a DC meg egyéb sorozatokat, úgymint Arrow, Flash, Samllville, Constantine, Gotham, sokkal többre tartom, mint bármelyik akár DC, akár Marvel hightech mozifilmet.
    Amúgy a Warner és DC szerintem teljesen más-más univerzumot épít a sorozatok és a filmek terén. A sorozatok azért egységesek, míg a mozifilmjeik katyvasz eddig.
  • mrzed001 #5
    A Flash, tényleg siker, jól írták meg, jó szereplők. Más írók, más szereplők filmbe ... brrrr.
    Akár a Superman, ott volt a smallville-es srác, simán el tudta volna játszani a mozi szerepet, sztorit is tudtak volna írni neki simán ... erre leosszák másnak, meg farigcsálnak egy új eredetsztorit. Hát, ez nem master plan, hanem pont annak a hiánya, ezért ismétlés-ismétlés-ismétlés ... idióta békanyúzás.
    Ami az arrow-t illeti, nem tudnám még egyszer megnézni a sorozatot. Annyira vontatott és lassú és uncsi, hogy hihetetlen. Tiszta Lost.

    Amúgy meg kell nézni Marvel mekkora bevételeket produkál moziba (avangers, thor, vasember, ... ), és mennyit DC (superman, green lantern, ....)
    Az egyik egy virágzó táguló univerzum, új és újabb részekkel, a másik meg egy haldokló, újra és újra önmagába roskadó békanyúzó shit (tele önellentmondással és inkonzisztenciával ... egy sz.r fércmű).
    Pedig egy igazi justice league-re befizetnék. Volt egypár érdekes rajzfilm belőle, tetszett.
  • zetortraktor #4
    Amit a DC csinál, az egyébként nem bénaság, hanem koncepció. Két univerzumot is építenek, két rajongótábort, akik erősíthetik egymást. A Marvel-képregényeknél is több univerzum van, több Pókember, stb.. Ez persze addig igaz, míg tényleg nincs átjárás a mozi és a film között. A lényeg egyelőre úgyis az, hogy az Agents of S.H.I.E.L.D. bukás, míg a The Flash és az Arrow siker. Szóval kapaszkodhat a Marvel.

    Egyébként simán elképzelhető, hogy a DC-nél van egy master plan, ami révén minden meg lesz magyarázva, lesz valami globális esemény, ami összeárnt pár dolgot.
  • zetortraktor #3
    Igen. Quicksilver. Az okok mellékesek.

    A Marvel nem ügyel, hanem reklámoz. Ezt keresztpromóciónak hívják. Nem azért szerepel Sif több platformon, mert megkívánja a történet, hanem mert így akarnak nézőket transzportálni. De az okok itt is mellékesek, tény és való, hogy átjárnak a színészek.

    De tudjuk, hogy nemsokára vagy színészcserék lesznek, vagy eltűnik Vasember meg pár ismert hős.
  • mrzed001 #2
    Mennyire bénák már, hogy míg a Marvel piszkosul ügyel rá, hogy ugyanazok a színészek legyenek (Fury, Sif, Coulson, ki tudja még ki fog vendégszerepelni) mind a film, mind a sorozatokban (és ezzel sikert sikerre halmoz), addig ezek a pojácák még mindig nem jöttek rá, hogy egy ilyen húzással adnak egy szép nagy pofont a nézőknek (akik cserébe nem mennek el, nem lesz rekordbevétel, és amúgy is b.kaphatják)

    Sose lesz itt normális Justice League-es film. Agyon égetik magukat, a Marvel szénné alázza őket.

    Utoljára szerkesztette: mrzed001, 2015.04.10. 20:18:12
  • grebber #1
    Nincs pénz, hogy ilyen noname suttyó játszik el egy ilyen jó szerepet?