Szekeres Viktor

Megvan, mi lesz Vin Diesel következő filmje

Vin Diesel kipróbálja magát nem akcióhős szerepben is.

A The Last Witch Hunter után, de még a Halálos iramban 8 előtt Vin Diesel még egy filmet biztos, hogy le fog forgatni - már persze, ha nem számoljuk az őt minimális színészi kihívás elé állító A galaxis őrzői 2-t. Ez a film pedig nem más lesz, mint a Billy Lynn’s Long Halftime Walk, értesült a Deadline. A színész ugyanis a napokban aláírt a filmhez, amihez korábban már leszerződött Joe Alwyn, Garrett Hedlund, Steve Martin, Ben Platt és Kristen Stewart is. Diesellel egy időben a produkció Chris Tuckert is megszerezte egyébként.

Vin Diesel Billy Lynn’s Long Halftime Walkbéli szerepe meglehetősen különbözni fog a Halálos iramban-szériában betöltöttől. A filmet Ang Lee rendezi, a története pedig egy 19 éves katonáról és annak szakaszáról fog szólni, akiknek egyik iraki akcióját kamerákkal örökítik meg, s ennek köszönhetően hatalmas hősökké válnak hazájukban. Az amerikai kormány haza is hozza a katonákat, hogy egy Hálaadás napi focimeccs szünetében parádéztassa őket, mielőtt visszaküldenék a szakaszt a harcok kellős közepébe.

A film érdekessége, hogy a történet a mérkőzés alatt játszódik és visszaemlékezések formájában értesülünk arról, hogy mi történt korábban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bertino #1
    "Vin Diesel kipróbálja magát nem akcióhős szerepben is"

    kipróbálta már.