Szekeres Viktor

Új scifin dolgozik a Robotzsaru rendezője

A brazil rendező az Elit halálosztók után lecövekelni látszik a scifik mellé.

Jose Padilha, az Elit halálosztók, valamint a tavaly bemutatott Robotzsaru rendezője leszerződött a Warner Bros. stúdióval egy scifi-thriller megrendezésére. A Mindcorp című film a rendező rövid története alapján készülne, ami egyelőre nem igazán publikus, mindössze annyit lehet tudni róla, hogy korábban nem jelent meg nyomtatásban, és következő generációs test-elme kísérletekről szól, valamint egy papról, aki az emberiség túléléséért lesz felelős. Jelen állás szerint a forgatókönyvet Dwain Worrell fogja írni.

Mindez azt is jelenti egyben, hogy ha lesz folytatása a Robotzsarunak, akkor azt lehet, hogy már nem Padilha fogja rendezni. Az egyesek tévhitével szemben nagyon kellemes csalódásként fogadott scifi-akciófilm 2014-ben nem volt nagy siker Amerikában, hiszen csak 59 millió dolláros bevételt ért el, de a világ többi részén már jól szerepelt, további 184 millió dollárt termelt a mozikbann.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #7
    A Dredd nem reboot volt.
  • Zombee #6
    Például azért nem jut vissza a gyártó stúdióhoz, mert a nemzetközi 184 millión osztozik még a helyi forgalmazó és a mozik. Az amerikai bevételeken nem tudom, kik osztoznak, hogy megy a forgalmazás, de az 58 milliós sem mind az MGM-é. Ez bizony a legjobb esetben is csak arra elég, hogy talán veszteséget nem termelt a film, vagy csak minimálisat. Esetleg minimális haszon még lehet, mivel a bevétel elosztásának pontos arányait nem ismerjük, de az is csekély lehet. Egyébként kimondottan fölösleges film, egyszer megnéztem, de ha Robotzsarut akarok nézni, inkább nézem bármelyik régit - nyilván az első kettőt főleg, de szórakoztató az amúgy elég gagyi harmadik is. Az elsőben pont Weller nem olyan nagy szám, viszont ott van Ronny Cox és Kurtwood Smith, akik remek rohadékok.
  • Ragnaar #5
    A reboot robotzsaru nem volt olyan jó mint annó a régi. Én a reboot Dreddhez tudnám hasonlítani jellegét tekintve felismerhető, hogy melyik film rebootjáról van szó, de semmi extra.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.04.10. 12:35:24
  • AZUL #4
    miért kellene elfelejteni a nemzetközi bevételt, s miért is nem jut vissza a produkcióhoz? amúgy lenyilatkozták már, lesz második rész is... és egészen jó lett. én féltem tőle kicsit moziban megsem néztem.de igen kellemes csalódás volt itthon... nagyok voltak az elvárásaim, mert az eredeti igen magasra tette a lécet feelingben. ugye az ma már néha kcisit vicces a megoldásaival, de még így is sok B-s filmet megüt, keményen. nekem bejöttek a színészek, a történet, s a látvány is. sokkal karakteresebbek a színészek az újban, mint a régiben. ott csak ő vitte a hátán a filmet (Weller). ügyes és bátor próbálkozás volt, messze jobb remake mint az utóbbi évek próbálkozásai...
  • Zombee #3
    Az egyesek tévhite még jelenthetné azt, hogy bevételei ellenére a Robotzsaru remake jó film, láttunk már bőven példát anyagilag bukott jó filmre. A Robotzsaru remake nem tartozik közéjük.
  • Ender Wiggin #2
    "Az egyesek tévhitével szemben nagyon kellemes csalódásként fogadot"

    Itt a cikkíró az egyetlen, aki tévhitben él. 130 milliós költségvetésre 58 milliós bevétel Amerikában, az nem kellemes, hanem nagy pofáraesés. A nemzetközi 184 millió döntő többsége nem jut vissza a produkcióhoz, így azt el is felejthetjük. A film maga pedig szar, tök fölösleges volt megcsinálni (mint a rebootok 100%-át).
    Ezt a pancsert inkább vissza kéne küldeni Brazíliába, hogy folytassa a dokumentumfilmesi karrierjét...
  • Katalizátor #1
    Kicsit megdöbbentett a csávó arca, amikor Paul Verhovenre számítottam...

    No persze őt miért is hívnák a "Robotzsaru rendezőjének"...