Szekeres Viktor

Folytatódik a Föld utolsó emberéről szóló sorozat

Jövőre érkezhet a The Last Man on Earth folytatása.

Sikeresen kezdett és sikeres is maradt az amerikai Fox csatorna új, igen eredeti koncepcióval rendelkező komédia sorozata, a The Last Man on Earth, mely címének megfelelően a Föld utolsó emberéről szól - vagy férfijáról. Vagy talán egyikről sem, hiszen már a premier előtt lehetett tudni, hogy a címszereplő Will Forte mellett még January Jones, Kristen Schaal, Mel Rodriguez és Cleopatra Coleman is szereplő lesz, igaz, az nem derült ki a közleményekből, hogy milyen formában.

A berendelésről egyelőre nem tudni, hogy hány epizódról szól, de szinte biztos, hogy azt jelenti, hogy a második szezon kezdésére 2016 tavaszáig várnia kell a rajongóknak, hacsak nem akarják erőltetett menetben már őszre elkészíteni az új epizódokat. Arról egyelőre sajnos nincs információnk, hogy a hazai bemutató mikorra várható, de vélhetően egy ilyen koncepciót nem sokáig hagynak parlagon heverni a hazai adók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kelta #3
    de minek???? a legvacakabb sorozat amit láttam...
  • Cickány90 #2
    Csak kicsit megtévesztő a cím :D
  • Cyberdog #1
    Annyira nem eredeti. igaz az film, de hasonló már született. The Quiet Earth (1985). De sorozatban, mindenképpen egyedi. S ami azt illeti még jó is lett.