Szekeres Viktor

Hírek a Need For Speed-mozifilm folytatásáról

A Need For Speed Kínában jobban teljesített, mint Amerikában. Naná, hogy előbbiek készítenék a folytatást.

A Need For Speed semmiképp sem volt túl sikeresnek mondható mozifilm, Amerikában összesen 43,5 millió dollár bevételt termelt - összehasonlításképp a Halálos iramban nyitónapja alatt 67,5 milliót szedett össze. Azonban a 66 millió dollárból készített film nemzetközi színtéren korrektül, sőt, kifejezetten jól teljesített (160 millió dollár), hiszen míg az amerikai közönség igen kritikus, addig Európában és Ázsiában reklámokkal, csillogással ás villogással, valamint ismert címekkel remekül el lehet adni a filmeket. Éppen ezért nem is meglepő, hogy a tervezett második rész magasról tenne Amerikára, és Kínában készülne el, ahol 66 milliós bevételt produkált Scott Waugh rendezése.

A Variety úgy tudja, hogy már be is szállt a Need For Speed 2-projektbe a China Movie Channel Program Center, és a cég a Dreamworks stúdióval közösen fogja pénzelni a Paramount számára a filmet. Ez egyrészt kínai forgatást is jelent, no meg persze azt, hogy a visszatérő szereplők mellé egy nagy kínai sztárt is szerződtetni fognak. Ki tudja, talán, ha elég türelmesek a gyártók, akkor a Halálos iramban-széria mintájára a negyedik résztől valami egészen nagy durranássá válik a franchise.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dewri #1
    Szerintem nem volt rossz. Ha azt nézzük, hogy az alapja a PC-s játék, akkor korrektül hozta a fílinget, az egyes üldözéses-száguldozós jeleneteknél simán beugrottak a játékélmények. És szerintem ez máris jó egy ilyen filmtől, messze jobb mint akármelyik képregényadaptáció, ahol nem az jön, hogy "hű ez tényleg olyan mint a képregény", hanem az, hogy "ez miért marhára nem olyan mint a képregény???!!!!"