Szekeres Viktor

Friderikusz Sándor új stílusú műsort kapott a TV2-n

Összezárva Friderikusszal címmel indít beszélgetős műsort a TV2.

A TV2 április 26-án, Az ének iskolája adását követően mutatja be új sajátgyártású próbálkozását, Friderikusz Sándor műsorvezetésével készült Összezárva Friderikusszal című produkciót. A koncepció szerint a műsorvezető és vendége 24 órát tölt együtt egy lakótérben, s ezen idő alatt nincs kilépés, nincs kapcsolatuk a külvilággal, csak Friderikusz, a vendég, és a kamerák léteznek.

A vasárnap este 21:10-től induló műsorban a TV2 közleménye szerint "nagy beszélgetések, váratlan helyzetek, szélsőséges, nagy érzelmek várhatók", s úgy láthatják a nézők Friderikusz Sándort és vendégeit, ahogy eddig sosem. Természetesen celebvendégekre lehet számítani, a csatorna közlése a legismertebb magyar sztárokról, közéleti személyiségekről szól, köztük olyanokról is, akikről el sem tudná a néző képzelni, hogy együtt töltenek akár csak néhány órát is Friderikusz Sándorral.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #6
    Mármint úgy értem, hogy akinek van mire annak miért ne legyen arca ? Emberi dolog az ego, mindenkinél máshogyan müködhet.

    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.04.09. 23:14:29
  • sárkánylovag #5
    Nincs olyan hogy jogos EGÓ csak olyan van hogy EGÓ
  • Ragnaar #4
    Namost Friderikusz akár honnan nézzük is többnyire sikeres produkciókkal jelentkezik a magyar szórakoztató iparban, szóval valamilyen szinten jogos az egója ...
  • Ragnaar #3
    Ma már nem lenne akkora durranás, mint annó volt..
  • sárkánylovag #2
    Mint szervező a friderikusz szenzációs , de mint ember nulla.
    Tényleg elhiszi magáról hogy ő valami arisztokrata akit csak magázni lehet és ha csak fele akkora lenne a szépsége mint az egója akkor már Amerikai filmekben szerepelne rég.
    Viszont szeret a pénzével kérkedni, de azt nagyon.
    Ha valaki 24 órát képes eltölteni vele az számomra tiszteletreméltó.
    Tv2 olyan szinten össze tudja gyűjteni ezeket a Nihill embereket hogy az már már szenzációs. De végülis az éden hotel meg a Hajdú show közé pont belefér
  • Jawarider #1
    Inkább Friderikusz-show -t csinálna.

    De szerintem fizetnek neki, hogy ne csináljon mert túl jó volt.....
    Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2015.04.08. 16:25:18