Szekeres Viktor

Minden idők kilencedik legjobbja a Halálos iramban 7

Hollywood vette az adást, még több folytatásfilmet követel a nép.

Hírünk írásának pillanatában még nem tudjuk, hogy a Halálos iramban 7 Magyarországon az örökranglista hányadik helyén fog debütálni nyitóhétvégi bevételével, de Amerikából már megérkeztek a hétvégi adatok és kiderült, hogy ott a 9. helyre volt elegendő a 143 millió dolláros nyitány - legalábbis a vasárnapi becslések szerint. Miután tehát a hetedik rész egy nap alatt több bevételt termelt hazájában, mint a harmadik epizód, hétvégéjével lepipálta a második rész, valamint 1 millió dollár híján az első rész összbevételét.

Összehasonlításképp: a 143 milliós start erősebb, mint bármelyik Alkonyat-filmé vagy Karib-tenger kalózai-epizódé. Jobban csak A bosszúállók (207 millió dollár), a Vasember 3 (174 millió dollár), a Harry Potter 8 (169 millió dollár), a Sötét lovag-trilógia második és harmadik része (158 és 161 millió dollár), A éhezők viadala első két rész (153 és 158 millió dollár), valamint a Pókember 3 (151 millió dollár) debütált. Elég illusztris címek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • aru #14
    Igazán tiszteletreméltó elővenni valakinek a halálát majdnem 1 évvel az eset után! Ez így gondolom akkor nálad rendben van!
  • Ra1n #13
    Ki kéri számon a valóságot? Meg jöttök itt a Die Hardal és a kommandóval.
    Meg lehet nézni a halálos iramban első 3 részét...És utána üljetek le és nézzétek meg ezt a részt.
    Akinek nem szembetűnő a különbség azzal komoly baj van. Apropó számonkérés: Nem kérne senki semmit számon ha a főszereplők nem überelnék batman-t vagy Amerika kapitányt..De überelik...Elég csúnyán. Egyszerűen annyira nevetségesen erőltetett jelenetekkel van tömve a film hogy az ember már már azt hihetné hogy egy Machete szintű poénkodásról van szó de nem....
  • M2 #12
    "De miért kell egy akciófilmen a valóságot számon kérni?"

    Ööö, talán mert én szeretem ha az akció mellett hihető is marad? Mert ha nem az, onnan kezdve én csak kivágott 2D papírmasé karaktereket látok és azon meg hamar bealszok.
  • Zombee #11
    Egy akciófilmben nem kell a főhősért aggódni. Ezt tudhatod már azelőtt, hogy a pénztárnál sorba állsz. De miért kell egy akciófilmen a valóságot számon kérni? Nincs, és nem is lesz olyan akciófilm, aminek a valósághoz a csekélynél több köze van.
  • Jawarider #10
    Több rész lehetett volna az első rész történetéhez/hangulatához igazítva.
  • Hedgehunter #9
    Megneztem es nyilvan nem vartam sokat tole de annal is kevesebb volt... Van benne 1-2 jo poen meg latvanyos jelenet de tobbnyire eroltetett ultra clishe-s szar.. Raadasul nagyon hosszu..
  • M2 #8
    Számomra az ilyen filmek csak egy üveg bor után nézhetőek, akkor is csak mert a térdemet csapkodom a röhögéstől! Soha nem értettem, hogyan tud valaki aggódni egy főhősért, akinek a fizika törvényei szerint már tucatszor meg kellett volna halnia.
  • Roger6 #7
    Igazán tiszteletreméltó a viselkedésed egy halottal szemben (az más kérdés, hogy nem megpatkolt, hanem elpatkolt).

    Amúgy meg ez egy akció film, ami soha nem a valóságon alapszik. Schwarzenegger Kommandó c. filmje valóságos 1985-ből? Vagy Die Hard valóságos? Ugyan, hagyjuk már ezt a begyöpösödött hozzáállást. Akciófilm soha nem volt, és nem is lesz valósághű, eltekintve nagyon kevés alkotástól, és nem is ez a lényege. Csak hát fikázni ugye menő. :)
  • Jawarider #6
    Ha jól emlékszem pont itt olvastam anno, hogy a 6. rész után még lesz 3.
  • Ra1n #5
    Ó az lófarok ahhoz képest ami ebben van....