Szekeres Viktor

Az első infók a Halálos iramban 8-ról

Vin Diesel elmondta, hol játszódhat a folytatás, és hogy ki kap kiemelt szerepet benne.

Nem elég, hogy rengeteg pénzbe került a Halálos iramban-széria hetedik epizódja (250 millió dolláros költségvetésről beszélnek), a Universal stúdió még reklámokra, előzetesekre és egyéb promóciókra is rengeteget költött, ami sokak számára felfoghatatlannak tűnik, hiszen majd mindenki tudta, hogy érkezik a film, arról pedig valószínűleg senkit nem kellett győzködni, hogy nézze meg, mert akit érdekelt, az reklámok nélkül is tudta, hogy ott a helye a mozikban, akit pedig hidegen hagy ez az akciósorozat, azt az előzetesek sem győzték meg.


A promóció egyik állomása a késő éjszakai talkshow-s paletta volt Amerikában, mely műsoraiban kvázi egymásnak adták a kilincset a filmjüket reklámozó szereplők. Vin Diesel például a Jimmy Kimmel Live! vendége volt, és ezen alkalomból el is ejtett pár információt az esetleges nyolcadik epizódról. A színész elmondta, hogy ez a rész New York Cityben játszódna, s hogy a hetedik részbe beugró Kurt Russell itt már sokkal komolyabb szerepet kapna.

Egyelőre a Universal stúdió még nem jelentette be, hogy lesz folytatás, de már korábban is 9 részről beszéltek, amikor a történetívet építették föl, sőt, egyes karakterekre épített spinoff filmeket is emlegettek. Azt pedig nem kell ecsetelnünk, hogy a hetedik rész gigasikere (meglesz egy egymilliárd dolláros világbevétel) is azt bizonyítja, hogy a közönséget rettenetesen érdeklik a Halálos iramban-filmek. Ráadásul a részek számozásának növekedésével csak egyre jobban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lacee83 #8
    Pontosan! Az első az etalon. Tetszett a többi rész is (a 6. kevésbé) de nem bánnám ha befejeznék.... Elég béna a Halálos iramban 14. stb mert ha így megy nem állnak le addig. Hol vannak az eredeti ötletek??
    Lesz majd egy rész ahol az ürben versenyeznek. igazából egyre magasabbra teszik a lécet és szerintem ebbe fog belebukni a sorozat.
  • Sir Cryalot #7
    "ki kap kiemelt szerepet benne. "

    pedig egyértelmű, valami dudebro
  • IMYke2.0.0.0 #6
    Rühelltem a "macsó-menő-csávó-vagyok-kisapám" vergődéseket.
  • zaki #5
    Mert az olyan rohadtul egyedi volt am...
  • Kotomicuki #4
    Vin Diesel is öregszik! :(
  • VolJin #3
    Szerintem csak azért nem lesz a Windovsból 9-es verziószám, hanem rögtön 10-re ugranak hogy még ne érjék őket utol a halálos iramban....
  • masuda #2
    Az első részt imádtam annak idején! Van benne történet, és igen, akciófilm az is. Mégis nagyobb hangsúly volt a versenyeken és az autókon. Még a harmadik is részt nagyon bejön, mert szeretem a driftet és Japánt is. Ott egyedül csak a jellegtelen főszereplővel van némi gondom. Ettől függetlenül a többi részt is jónak tartom a maga nemében, csak ezek már messze nem az első kategóriájában vannak.
  • Jawarider #1
    Azt sajnálom, hogy az első részhez hasonló történetű/ hangulatú rész nem lett. Utána is el lehetett volna menni az akció felé.