Szekeres Viktor

Ismét kódolatlan lesz egy magyar csatorna

Kódolatlan FilmBox Premium napok lesznek az ünnepi hétvégén.

2015. április 4. és 2015. április 6. között kódolatlan FilmBox Prémium hétvége lesz, így azok is örülhetnek a kábelcsatornának, akik még nem előfizetői. Persze nem mindenki, hiszen a sajtóközlemény szerint a Telekom TV digitális tévé-előfizetéssel rendelkezők számára nyílik meg a prémiumcsatorna. (A nyitás a Telekom TV minden digitális platformjára érvényes lesz, így kábel- és iptvn, illetve műholdon keresztül is fogható lesz a csatorna által sugárzott program.)

Tekintettel a hosszú hétvégére ezúttal sok családi film és vígjáték is műsoron lesz majd, emellett persze a komolyabb műfaj kedvelői számára a dráma, a thriller és a horror műfaja is képviseltetni fogja magát. A teljesség igénye nélkül érkezik a Macgruber című akciókomédia, Audrey Tautou főszereplésével a Nathalie második élete, Julianne Moore-ral a Végső menedék, Robert Pattinsonnal az Emlékezz rám, és az Asterix az Olimpián is látható lesz majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #5
    Beültél egy időgépbe? Minden tévé? Hallottál Netflixről, Amazonról, Huluról? Rengeteg műsor készül a netre és a streamszolgáltatók is egyre több sajátgyártást nyomnak. A Netflix most kezdett el filmeket gyártani, ld. a következő Adam Sandler-komédia, stb.
  • Pycur #4
    Egy dolgot ne felejtsetek el: tv nélkül az interneten se lenne semmi tartalom. Minden tv felvétel. :)
    Ha beborítjuk a rendszert azzal, hogy nem nézünk többé tv-t, sőt le is mondjuk mert minek, ott az internet, az visszarúghat.
  • fonak #3
    Szerintem a hagyományos tv halott, főleg a mozicsatornák. Streamet nézni sokkal kényelmesebb, vagy khm, kikölcsönözni a torrent-tékából. Nem fogom az életemet ahhoz igazítani, hogy mikor kezdődik a film vagy a kedvenc sorozatom a tv-ben, ez már nem a 90-es évek.
    Élő közvetítést nézni vagy hírműsort, beszélgetős műsort még csak-csak... Vagy a valóságsókat is bámulni fogja továbbra is a célközönsége.
    Utoljára szerkesztette: fonak, 2015.04.01. 22:12:06
  • kalapos01 #2
    Jó meglátás. Mert nyilván nem azért indítottak el a hatodik csatornájukat nemrég, mert senki sem nézi őket, és senki nem fizet nekik havi előfizetési díjat.
  • gyurikahh #1
    Hmm... Tegye fel a kezét aki néz Filmbox-ot! Ja hogy senki? Oké értem...