Szekeres Viktor

Három "vicces" sorozat is folytatódik jövőre

Az amerikai CBS csatorna három komédiáját is megújította a következő szezonra.

Ugyan arról vannak viták, hogy mennyire vicces a Mom, a Mike és Molly (Mike & Molly), illetve Az élet csajos oldala (2 Broke Girls), de hivatalosan mindegyiknek komédia a műfaja, és minek után Amerikában az említett sorozatok hétről-hétre sok millió embert ültetnek le a képernyők elé, ezért nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a CBS csatorna tudja, hogy mitől döglik a légy. A napokban be is rendelte mindhárom szériának a folytatását a 2015/16-os szezonra.

Ez azt jelenti, hogy itthon a VIASAT3 és a Comedy Central műsorán már több százezer rajongóval rendelkező Mike & Molly ősztől a hatodik szezonját kezdheti meg, az RTLII által adott 2 Broke Girls pedig az ötödiket. A többek között Chuck Lorre által jegyzett Mom egyelőre még nem látható hazai csatornán, de az Allison Janney és Anna Faris főszereplésével készült keserédes komédia a harmadik szezonjába fog lépni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #1
    Mom elég jó, néha eléggé el is rugaszkodik a komédiától és komolyabb hangvételű jelenetek is vannak benne. A Mike és Molly meg hoz egy stabil közepes/jó színvonalat.