Szekeres Viktor

Sztárszereposztással készül az egyik új mozis scifi

Összesen hét Oscar-jelöléssel rendelkezik a Story of Your Life című scifi két főszereplője.

A The Hollywood Reporter információi szerint Jeremy Renner csatlakozott Amy Adamshez a Story of Your Life című scifi stábjában. A korábban már mozifilmben is találkozó (Amerikai botrány) duó új filmje a Hugo-és Nebula-díjas Ted Chiang novellája alapján készül, ami a leírások szerint egy az agyat igencsak megdolgoztató scifi-thriller, melynek alaptörténete a Föld idegenek által történő meglátogatását követően játszódik, amikor is a főhős nyelvészt besorozza az amerikai kormány, hogy megpróbálja dekódolni a földönkívüliek kommunikációját, s ez úton kifürkészni szándékaikat. A sikeres kapcsolatfelvételt követően a főhős különböző látomásokat, álmokat kezd látni, melyek felfedik számára a múltat, s rejtély kulcsát is arra vonatkozóan, hogy mi is az idegenek valódi célja.

A Story of Your Life-ban Adams lesz a nyelvész, míg Renner egy fizikatanárt fog játszani, akit a kormány előbbi mellé oszt be. A filmet Denis Villeneuve rendezi, akitől legutóbb a Fogságbant láttuk, s nemrég az is kiderült, hogy ő készítheti el a Szárnyas fejvadász második részét - nyilván a Story of Your Life után. A film Eric Heisserer forgatókönyve alapján készül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Még ha a regény hihető és logikus is, hollywood úgyis le fogja butítani, ahogy a 12 évesek is megértsék.

    @sárkány: a Falling Skyban a tanárt nem a kormány kérte fel, hogy szakértsen, ő csak véletlenül lett a balhé főszereplője...
  • sárkánylovag #1
    Maga a történet jól hangzik de akkor sztárok hogy még soha nem halottam róluk :)
    "UFÓk lejönnek a földre" + "tanárok" , kinek nem a Falling Sky ugrik be erről ?