Szekeres Viktor

Király lett a Hitman: Agent 47 új plakátja

Lehet, hogy mégis jól fog sikerülni a második Hitman-mozifilm?

Az amerikai plakátot követően a 20th Century Fox kiadta a Hitman: Agent 47 nemzetközi plakátját is, mely sokkal jobb lett, mint az előző, bár főhősünk továbbra is (természetesen?) háttal látható rajta. Az Amerikában augusztus 28-án bemutatásra kerülő film haza premierdátumáról még nem tudunk semmit, azonban feltételezhetjük, hogy itthon sem kell sokat várni a film moziba kerülésére. A játékadaptáció története egy bérgyilkosról és legújabb célpontjáról, egy fiatal nőről szól, azonban előbbi a küldetés során rájön valamire, ami őt is célponttá teszi.

Az Agent 47 forgatókönyvének egyik írója az a Skip Woods, aki a Timothy Olyphant főszereplésével készült első Hitman-próbálkozást, a bukásnak számító (világviszonylatban 100 millió dollár bevételt ért el) Hitman - A bérgyilkost is írta, rendezőnek pedig egy reklámfilmest, Aleksander Bachot választották. (Woods szkriptjét később Kyle Ward és Michael Finch dolgozta át.) A főszereplő Rupert Friendet a legtöbb néző talán a Homeland - A belső ellenség című tévésorozat Quinnjeként ismerheti, míg Quinto legutóbb a Sötétségben - Star Trekben tűnt fel, jelenleg pedig a The Slap című szériában látható Amerikában.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zero001 #5
  Aha, én is emlékszem, amikor egy komplett hadsereget meg két harci helikoptert lőttem szét a két meggymagköpködővel...

  Ja, nem.

  Ahogy nézem, a tetkó is lecsúszott vagy 10 centit.
 • Lord Mortanius #4
  Szerintem borzalmas lett a plakát.
 • RAZOR27 #3
  lustán szerkesztett egy plakát :D de inkább költsék a filmre a pénzt :D ha olyan lesz mint az előzetes akkor nagy bajok vannak :D
 • CairoJack #2
  Főleg úgy, hogy a trilere alapján meg egy teljesen lehetetlen, kritikán aluli supermen filmé alacsonyodik a franchise. Persze várjuk meg a végeredményt, de ez inkább egy Lucy 2, vagy egy Hősök reboot lesz, mintsem egy új Hitman film.
  Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2015.03.04. 22:34:39
 • Vol Jin #1
  Nem a plakáttól lesz jó egy film...