Szekeres Viktor

A Gotham lehet a legjobb családi sorozat

Három képregény-sorozatnak van esélye családi kedvenccé válni.

A Nickelodeon-féle Kids' Choice Awards 28. alkalommal kerül megrendezésre nemsokára, és a díjátadó előtt sor került a különböző kategóriákban a jelöltek kihirdetésére. A legjobb családi sorozatok között cseppet sem meglepő módon 3 képregény-sorozat is helyet kapott (Gotham, A S.H.I.E.L.D. ügynökei, The Flash - a Zöld íjászt már a gyerekek sem tartják értékelhetőnek...), s ezek két komédiával (Modern család, Agymenők), valamint az Egyszer volt, hol nem volt című fantasyvel fognak megküzdeni a díjért és a hírhedt zöld trutyiért.

A 2015-ös Kids’ Choice Awardsot a gyerekek a világ minden pontján figyelemmel kísérhetik majd, a díjkiosztó eseményeit április elsején a hazai nézők is nyomon követhetik a Nickelodeon műsorán. A szavazás idén is mind a 6 kontinenst érinti: az esemény hivatalos weboldalán, és Twitteren lehet voksolni hashtagekkel. A gála műsorvezetője a Jonas Brothers legifjabb tagja, Nick Jonas lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sárkánylovag #2
    Jó sorozat szeretjük...
    Még a Walking dead családi sorozatot is szeretném a rtl en :)
  • SlayR #1
    Családi sorozat?! Aminek a legutóbbi részében épp egy szemgolyó hullott ki élesbe? Ez a díjasdi is egy baromság, nem hogy nem értékelhetőnek titulálni másik két jó sorozatot...erről cikk is kár volt :)
    Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.25. 18:39:34