Szekeres Viktor

Hopp, megváltoztatják a Mission: Impossible 5 végét!

Némi fennakadás történt a Mission: Impossible 5 munkálatai közepette.

Érdekes értesülés látott a minap napvilágot: a The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy leállították a Mission: Impossible ötödik részének londoni forgatását, ugyanis a készítők át akarják gondolni az eredetileg tervezett befejezést, ugyanis aggályok merültek fel azzal kapcsolatban. Mindez természetesen egyáltalán nem szokatlan, a dolgot az bonyolítja meg, hogy az eredetileg decemberben bemutatni tervezett film premierjének időpontját nemrég július 31-re hozták előre, ami azt jelenti, hogy már fél év sincs a bemutatóig. Márpedig más filmek reklámkampányát már egy évvel a moziba kerülést megelőzően megkezdik, az MI5 pedig még nincs sehol.

A rendező, Christopher McQuarrie és Tom Cruise, egy meg nem nevezett és stáblistás megjelenést nem kérő baráttal ült össze, hogy az általuk jónak gondolt befejezést tökéletesre varázsolják. Minden bizonnyal a Z világháború példája lebeghet a szemük előtt, mely filmnél ugyancsak kidobták az eredeti befejezést, és Damon Lindelofot kérték meg egy új zárófelvonás írására. Ott összejött a "trükk", Lindelof megmentette a filmet, az hatalmas siker lett. A két eset között "csak" annyi a különbség, hogy a World War Z készítői kidobták 30-40 perc leforgatott anyagot (a budapesti jeleneteket) és mindent újraforgattak, míg az MI5 esetében még el sem kezdték forgatni a záró szegmenst.

Frissítés: Christopher McQuarrie kvázi cáfolta az értesüléseket Twitteren.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #7
    Ne kezdjük el ezen az oldalon is a Hoppá! dolgot. Ez egy undorító Blikk és a többi szennylap szokása. A hopp nélkül is el fogom olvasni a cikket.
  • NEXUS6 #6
    Kb félórát bírtam belőle és aztán feladtam. Megnéztem inkább a Szószpark vonatkozó epizódját.
    XD

    Amúgy meg miért is van ez a Lindelof úgy felkapva? Kb az fűződik a nevéhez, hogy a Lostból X+1 évad alatt sem tudott épeszű sztorit kerekíteni, meg olyan kvázi bukások, mint a Pométeusz, mega Kombolyok és idegenek. Az új ST sorozat is igen csak vegyes fogadtatást kapott (bár nekem az spec teccik, de ez ugye kevés az igazi sikerhez). Szal ő Megmondókapitány, hogy hol baxták el a filmeket? Ehhez nem kel szupergázsi én is segítek!

  • Ender Wiggin #5
    A Z egy borzasztó film. Minden elemében teljesen amatőr munka. Max arra jó, hogy a filmművészetin példaként emlegethető, hogy hogy lehet pénzt keresni értéktelen portékával is.
  • Harkat 89 #4
    Igen, csak hát igazából a könyvnek és a filmnek az ég világon semmi köze egymáshoz. :) Aki a filmet csinálta, mint ha el se olvasta volna a könyvet.
  • ostoros #3
    Azért az igazi eredeti mégiscsak a könyv.
  • KRTuning #2
    Jobb akkor ha nem tudod mi volt az eredeti befejezés. Pocsék lett, de még jobb mint az eredeti. Az tönkretette volna az egész filmet. Igen, a neten fentvan a sztori. A jelenetek nem hiszem.
  • Harkat 89 #1
    A Z világháborúnál már a moziban az új befejezés ment? Vagy azóta változtatták meg? Csak mert az iszonyatosan pocsék befejezés lett. :D