Szekeres Viktor

Visszatérnek az Amerikát uraló nácik

Sorozat lesz Az ember a fellegvárbanból.

Az Amazon Studios berendelte sorozatnak a The Man in the High Castle-t, ugyanis annak első része nem elég, hogy a stúdió eddigi legnézettebb pilotja volt, de még a nézők által kiosztott értékelések is elsöprően pozitívra sikeredtek. Az itthon Az ember a fellegvárban címen kiadott Philip K. Dick-történetet Frank Spotnitz adaptálta, a pilot epizódot pedig David Semel rendezte.


Az alternatív történelmet ábrázoló bemutató sorozat története nagyjából dekódolható a hazai könyvkiadás fülszövege alapján: "Amerika, 1962. A rabszolgatartás újra legális. A néhány túlélő zsidó álnéven bujkál. San Franciscóban a Ji King legalább annyira hétköznapi dolog, mint a telefonkönyv. Mindez azért, mert a szövetséges hatalmak elveszítették a második világháborút, és az Egyesült Államok területén most közösen osztozik a császári Japán és a náci Németország. De azt mondják, létezik egy könyv. Egy betiltott könyv, amely egy másik világról szól. Azt is mondják, hogy abban a másik világban a háborút a szövetségesek nyerték meg. Mindenki a valóságot keresi, de vajon létezik-e valóság egyáltalán?"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #4
    Helyes! Remek pilot lett. Kiíváncsian várom a folytatást!
  • Cyberdog #3
    Jó lett a pilot. Bár a pilotban film van és nem könyv. Az eredeti történetben egy könyvről van szó. De így is fergeteges lett.
  • Cickány90 #2
    Király, nagyon bejött a pilotja :D
  • NEXUS6 #1
    Én most vettem meg a Nácizombik a Föld középpontjában c. filmet. Naggyon jó lesz!
    XD