Szekeres Viktor

Közös képen az új Szellemirtók

Közös képen feszít Leslie Jones, Kristen Wiig, Melissa McCarthy és Kate McKinnon.

Leslie Jones, a Szellemirtók (Ghostbusters) rebootjának (vagy folytatásának, ahogy tetszik) egyik főszereplője a napokban tweetelt egy csoportképet magáról és szellemirtó kolléganőiről, Kristen Wiigről, Melissa McCarthyról és Kate McKinnonről - egyelőre még nem a forgatás helyszínéről, hanem mindössze a Saturday Night Live 40. évfordulós műsorának felvételéről. Mindez persze nem meglepő, hiszen Mind Jones, mind McKinnon SNL-szereplő, Wiig pedig korábban volt SNL-es, ott alapozta meg a hírnevét.

Az új Szellemirtókat a Koszorúslányokkal és a Női szervekkel nagy sikert arató Paul Feig fogja rendezni - Budapesten forgatott új filmjét, a Spy-t márciusban mutatják be, ekkor derül ki, hogy összejön-e neki a mesterhármas. Feig egyébként korábban Twitterén még arról is lerántotta a leplet, hogy 2016. július 22-én kerül mozikba a film. Valószínűleg nagyon sokan várják kíváncsian, hogy fog sikerülni az új változat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #14
    Na most van cikkben a rendező aki hasonló felállásban elvileg 2 sikeres filmet csinált, én személy szerint nem láttam még egyiket sem , de attól még működhet, szóval az esély megvan. Kérdés, hogy hogyan sikerül az eredetileg szórakoztató férfi típusokat nőiekre konvertálni. (A hasonlat egyébként nem rossz, fiatal és bohém társaságban akár még meg is eshet az említett eset, de megnyugtatás képpen: ha egyszeri alkalomról van szó, szinte soha nem derül ki.. :) )
  • Macropus Rufus #13
    hát ez nemvárós :|

    miért kell ezt? :((
  • NEXUS6 #12
    Kétséges????
    Az, hogy a hétvégi bulin, amin rajtam kívül mindenki ott volt, az hogy begb.xta-e a barátnőmet a legjobb haverom, na az kétséges!

    Ez viszont halál biztos, hogy NEM!
    XD
  • Ragnaar #11
    Hát persze, hogy nekem is az ugrik be elsőnek a képről, hogy ezek tuti, hogy csak a szellemirtók lehetnek. A szélhámosság határát súroló nőcsábász parapszichológus Wankman , a két geek hardcore tudós Ray és Egon, meg az utca embere Winston. Jah és Dena Berett meg férfi lesz és nem fia hanem lánya lesz ugye ? Mondjuk lehet, hogy a kezeslábasban hihetőbbek lesznek, de eléggé kétséges, hogy meg tudják tartani az eredeti film szellemiségét a karakterekkel így ránézésre.


    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.02.20. 13:26:26
  • Methodix81 #10
    A jobboldali kettő példánytól konkrétan a 18 éven aluliak megállnak a fejlődésben. Olyanok, mint valami szörnyeteg, legalábbis ezen a képen...
    Nagyon furcsa az arcszerkezetük. És ez a "mosoly", izé, hát nem tudom...
    Nagyon negatív.
  • NEXUS6 #9
    Valahogy ez ugrott be:
    XD
  • NEXUS6 #8
    Csak nehogy.....!
    XD

    (1-2 karikatúráért az iszlámok képesek mészárolni, mert értik a művészetet, na akkor mi lesz, ha ezt meglátják. Én mondom: közeledik a t..., izé az Armageddón!)
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2015.02.20. 00:34:13
  • NEXUS6 #7
    Isteneeeeem!
  • cateran #6
    Nem hiszem el, hogy ez nem valami "epic fail party faces" kepkollekciobol lett kiemelve :S
    Mondjuk mar ezektol 18+-os a film...
  • KRTuning #5
    Dustbusters