Szekeres Viktor

Oscar-díjas színész csatlakozott az Assassin's Creed-mozifilmhez

A Taxiból is ismert Marion Cotillard is benne lesz az Assassin's Creedben.

Nagyot igazoltak a Ubisoft-féle videójáték, az Assassin's Creed mozifilmes adaptációjának készítői, ugyanis a Deadline értesülései szerint sikerült szerződtetniük az Oscar-díjas, idén ismét a legjobb női főszereplő díjára jelölt Marion Cotillard-t. Azt egyelőre még nem tudni, hogy a francia színésznő milyen szerepet alakíthat, de az biztos, hogy ismerősökkel dolgozhat, hiszen mind a főszereplővel, Michael Fassbenderrel, mind pedig az ausztrál rendezővel, Justin Kurzellel dolgozott már együtt - mindkettővel a bemutatás előtt álló Macbethen.

A tervek szerint Cotillard szerepe nem csak egy filmre szólna, hanem a sikertől függően több epizódra is. Az Assassin's Creed forgatókönyvének utolsó verzióját Michael Lesslie készítette (előtte Bill Collage és Adam Cooper dolgozott rajta), de a történetéről egyelőre még nem került ki sok hivatalos információ, így nem tudjuk, hogy milyen mértékben kívánják lefedni a játékokat. Annyi azonban biztos, hogy az amerikai premierre jelen állás szerint 2016. december 21-én fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zombeeka #9
    ...de valóban jó ötlet egy -két patch majd javít rajta! :D Ragyogó! :D
  • zombeeka #8
    Már előre rettegek,hogy mit kreálnak belőle mozifilm címén!
  • Ender Wiggin #7
    a batmanban már elég volt belőle. remélem ezt az egész szar projektet törlik is P-be.
  • ostoros #6
    Ez nagyon jó volt! :D
  • takysoft #5
    Nem kizárt, h szar lesz a film, de majd megpatchelik később.
  • Wittgen #4
    Vannak még olyan országok, ahol szokásos több évre előre megtervezni a munkát. Gondolom az ilyen bejelentősgetinek is megvan a maga értelme, csak még én sem gondoltam bele :-)
  • shaba23 #3
    Akkor ez nem úgy van, hogy halivúd letőti enkórról és levetiti a moziban? Tényleg gyárcsák a filmeket?
  • kalapos01 #2
    Neked tényleg most esett le, hogy a filmeket szokás 1-1,5 évvel a premierjük előtt leforgatni? A Karib-tenger kalózai 5-öt is most forgatják, az 2017. nyarán lesz mozikban. Az Avengers 4 2019 májusában. Nem hülyeség előre kitűzni a premier dátumát. De ha ennyire zavar, hogy egy, még nem is forgatott filmről tudod, mikor kerül moziba, akkor ne olvass filmes híreket. Ilyen egyszerű. És akkornem fogod stresszelni magad.
  • Lapajka #1
    Jóhogy nem már a világ végén, a Nagy Reccs pillanatában mutatják be.. szánalmas ez a beharangozás, majd két évvel későbbi megjelenési dátum bejelentése...