Szekeres Viktor

A Daredevil-tévésorozat nem tininyál lesz a teljes előzetes alapján

Megérkezett az új Daredevil előzetese.

Sokan kritizálják a DC képregénykiadó tévésorozatait, az Arrow-t és a The Flash-t, melyek egy tinicsatornán, a CW-n láthatóak, mondván, hogy az erőltetett romantikus szálak és szappanoperás történetvezetés nézhetetlenné teszi őket. Nos, a komolyabb hangulatot kedvelő szuperhősös képregény-rajongókon úgy néz ki, hogy a Marvel könyörül meg, ugyanis a Daredevil-sorozat az ígéretek alapján kőkemény bűnügyi dráma lesz, nulla picsogással.


Erre többek között a fenti előzetes is példa lehet, valamint az, hogy a sorozatot Drew Goddard készítette, aki egy másik Marveles elfoglaltsága miatt távozni kényszerült, de helyét Steven S. DeKnight vette át, aki a Spartacusszal már megmutatta, hogy ért a nézők nyelvén. A Netflix által bemutatásra kerülő sorozat teljes első szezonja április 10-én válik elérhetővé a szolgáltatás előfizetői számára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • valamit #2
    Daredevil egy jó karakter.
  • SlayR #1
    Ezt nevezzük úgy, hogy "elkiabálás"....Marveles cuccok hosszú távon sosem lesznek megfelelőek a "húúúdekemény" témára :) Lehet valakinek be fog jönni, de azért lássuk be a Marvel minden karakterét szinte DCtől nyúlta...és tegyük hozzá, hogy maga a Netflix közölte, hogy nem a szuperhősös vonalra építi a sorozatot... Ha elfogultnak hallatszik, amit írtam az is csak a cikk miatt van :)
    Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.07. 06:11:40