Szekeres Viktor

Így néz ki a DC új szuperhőse, Atom

Atom csak február végéig jelenik meg az Arrow-ban, de már tudjuk, hogy fog kinézni.

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy a The Flash után újabb tévésorozat nőhet ki az Arrow-ból, vagyis A zöld íjászból, s ennek a spinoffnak a főhőse Atom lehet, azaz az anyasorozatban szereplő Ray Palmer, akit Brandon Routh alakít. A CW csatorna pár órája bemutatta, hogy fog kinézni Routh karaktere teljes menetfelszerelésben - hogy a képregény-rajongók mozgásban is lássák őt, arra viszont február 25-ig várniuk kell, ugyanis csak a 3. évad 15. epizódjában mutatkozik így be.

Routh, illetve az általa alakított Ray Palmer az Arrow harmadik szezonjának első részében mutatkozott csak be, de azóta igen fontos szerepet tölt be több karakter életében is. Többek között a női főhőssel, Felicityvel írtak neki egy romantikus szálat, illetve ő vásárolta meg Oliver Queen vállalatát, a Queen Consolidatedet. Azt azonban még mindig nem tudni, hogy ha lesz is Atom-spinoff, akkor az egy saját pilotot kap, mint tavaly a The Flash, vagy az Arrow egyik epizódjában lesz felvezetve.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #6
    Örülök,hogy utána nem süllyedt el és maradt egy kicsit a skatulyában Brandon,jó volt a Chuck-ban is,itt is örülök neki,karizmatikus jelenség és a hangja is jó az ilyen figurákhoz
  • Ender Wiggin #5
    így lett Supermanből szuszpenzoros vicchős.
  • Hedgehunter #4
    Furcsa hogy a hangyaember utan jon a mini DC harcos,, :)
  • Although #3
    Azta mennyi potenciál van ezekben a szuperhős dolgokban. Nem is gondoltam volna.
  • Sliderx #2
    Az plexi.
  • GabeE3e #1
    A plexit lapot az arca előtt leszámítva egész jól néz ki a ruha.