Szekeres Viktor

Végre itt a Game of Thrones 5. évad 2 perces előzetese

Megérte ennyit várakozni a rendes trailerre.

Hosszas várakozást követően az HBO végre bemutatta a Game of Thrones, vagyis a Trónok harca 5. évados, normális előzetesét, tehát ezúttal nem csak holmi villanásokat láthatunk pár percben, hanem komolyabban is betekinthetünk a szezonba, ráadásul a könyveket ismerők a trailer vége felé még azt is megtudhatják, hogy az idei részek nagyjából hova fognak kifutni.


Az HBO április 12-én folytatja a népszerű fantasy sorozatot, ami, ha az elmúlt évek gyakorlatából indulunk ki, minden bizonnyal azt is jelenti, hogy a hazai (feliratos) bemutatóra április 13-án kerül sor, míg a szezon első részét szinkronosan április 26-án lehet megnézni. Aki pedig a folytatásra ácsingózna, annak jó hír lehet, hogy a csatorna már tavaly berendelte a széria hatodik szezonját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gladiator #8
    Nem, tenyleg:D Jo, azt vagom, hogy mindenkinek a tronra faj a foga, meg hogy a Cercei a batyjaval dug, meg ilyenek, de ha most 15 mondatban le kene irnom, hogy mirol szol a film, nem igazan tudnam:D
  • Tarathiel2 #7
    Trollkodsz vagy komoly?
  • Gladiator #6
    Vegigneztem mar a 4 evadot es fogalmam sincs mi tortenik:D Igazandibol en is csak a zombik miatt nezem, mert igy, hogy azt se tudom ki kicsoda es mi miert tortenik, nem valami izgi:D Az a baj, hogy olyan hulye neve van benne mindenkinek, hogy azon kivul, hogy a Lannisterek a nagyon gazdagok, akarki masrol szo esik benne, sosem tudom, hogy kirol van szo:D
  • BaliBoy #5
    Na végre... megint nem fog történni semmi!...
  • kalapos01 #4
    Az HBO minek távolítaná el a saját oldaláról?
  • Cat #3
    A legutolsó könyvben sem tartanak még sehol, szóval még várhatod.
  • Axlkenobi #2
    Amúgy mindenféle trollkodás nélkül kérdezem azoktól, akik ismerik a könyveket, hogy kb. még hány évadon keresztül "közeleg a tél", meg "jönnek a mások"? Én csak a tévésorozatot ismerem és elég frusztráló, hogy négy éve még mindig csak várom és várom, hogy jöjjön az a mindent és mindenkit fenyegető "zombi" invázió, de csak nem akar megérkezni.
  • Frank99 #1
    fasza a trailer....

    főleg hogy el van távolítva