Szekeres Viktor

Tévésorozatként folytatódhat az X-akták

A Hősök és a Twin Peaks után az X-aktákat is feléleszthetik.

Idén folytatódik a tévében a Hősök című tévésorozat, jövőre visszatér a Twin Peaks, már meg sem lepődünk azon, hogy az X-akták folytatásáról is szó van. A Fox TV Group elnöke, Gary Newman egy sajtótájékoztatón bejelentette, hogy megkezdték a tárgyalásokat Chris Carter klasszikus scifijének feltámasztásáról. Konkrétumot sem a tárgyalások helyzetéről, sem arról, hogy miképpen nézne ki, miről szólna az új sorozat, nem lehet tudni.

Newman azt azért elárulta az egybegyűlt zsurnalisztáknak, hogy mindenképpen szeretnék visszahozni a sorozatra valamilyen minőségben David Duhovnyt és Gillian Andersont, bár nyilvánvalóan ők nem lehetnek ismét főszereplők, hiszen előbbi jelenleg az Aquarius című krimi főszereplője, utóbbi pedig mind a Hannibalban, mind a Hajszában (The Fall) állandó szereplő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #17
    Jó ideig Mulder nélkül ment és ócska is volt... csak azok a részek voltak a legjobbak ahol volt. De amúgy azért Scully ott volt, szinte mindig ezekben a részekben is! Legalább az egyikük ügyeletes volt. ezért tudta még évekig fenntartani magát a sorozat... Ha egyikük sincs, akkor X-akták sincs!
  • Lapajka #16
    Hogyne lehetnének már főszereplők? CSAKIS ők lehetnek! A következő évadra a sok igénytelen olcsó szutyokból kiszállnak mindketten és végre megtörténik amit több mint 10 éve vár világszerte sok százmillió rajongó, hogy Mulder és Scully újra nyomozzanak rejtélyes hátborzongató ügyekben és épphogy megússzák a kormány üzelmeit... új bagóst találni a legkönnyebb... az abszolút részletkérdés; de Duchovny és Anderson (akik úgy tudom már egy ideje párt is alkotnak a való életben) elengedhetetlen ahhoz hogy képesek legyenek visszahozni azt a hangulatot és nívót, ami miatt az X-akták minden idők legjobb sorozata! Duchovny és Anderson nélkül az X-akták nem X-akták hanem egy a sok közül. Ezt a sorozatot abszolút és csakis ők vitték! Amikor nem szerepeltek, azok a felejthető ócska részek... kb 90%-ot ez a két arc, két karakter, azaz két színész adott hozzá... tehát gyakorlatilag mindent..! Carter akármekkora zseni nélkülük fújhatja, garantált bukás lesz, vagy legfeljebb középszerű, egy a sok közül felejthető semmi! Az X-akták bombasikerének titka szinte kizárólag Mulder és Scully volt és ezt minden rajongó pontosan tudja. Nélkülük nincs valódi X-akták, ha tetszik ha nem....
  • Fernandooo #15
    A bagós az utolsó részben atomjaira robbant. Egy erős összeesküvéses vonalnak tudnék örülni, még új, karakteres szereplőkkel is. Jó ideig Mulder nélkül ment az X, nem kell ennyire csőlátásúnak lenni. Meg aztán meghúzhatnák azt, hogy Muldert beavatják és ezzel beáll az ellentétes térfél csapatába. Látszólag. Vagy tényleg. Vagy... ;) :D (Mulder lehetne az új bagós! :D)
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.01.22. 19:06:41
  • Yagami #14
    Tehát akkor tekintve a véleményedet/következtetésedet ez lesz az évtized sorozata, igaz? :)
  • Yagami #13
    Mennyit? Egy Lost-nyit? Breaking Bad-nyit? (esetleg írjak még ide több tucat "-nyit"?) Remélem a Dallas-t és Melrose Place-t veszed alapul az összehasonlításhoz. Vagy akár a Knight Rider-t, ha már itt szóba került. Mondjuk azt hiszem, te is csak épületes baromságokat szoktál itt magyarázni.
    Utoljára szerkesztette: Yagami, 2015.01.20. 23:37:48
  • Yagami #12
    Szerintem a legfontosabb karaktert a sorozatban (a bagós) sem kéne kihagyni a felsorolásodból. Egyébként ez még jól is elsülhet, de semmiképp sem Duchovny-ékkal. Kíváncsi lennék milyen témákat hoznának fel...de túl beválallós biztos nem lenne.
  • gothmog #11
    Épp csak közben volt már Fringe meg Supernatural is, amik szétbontva ugyan, de azt a zsánert folytatták. Viszont ha most vagy folytatják azt a vonalat, akkor meg kell magyarázniuk
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    miért nem igázták le az emberiséget 2012 dec 21-én az amúgy 50000 éve erre készülő idegenek. Merthogy a sorozatzáróban (The Truth) erről volt szó.
  • Sir Cryalot #10
    -district9 kaliberű gondosságot akarunk!
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.01.19. 01:39:50
  • RAZOR27 #9
    egy próbát megér... max szar lesz :D
  • Fernandooo #8
    Hát nem is "mindentjobbantudó" konteó-fóbiásoknak tervezték a szériát, akik szerint mindig minden rendben és mindenki tökéletesen becsületes minden tisztségben. (Agyrém. :D)