Szekeres Viktor

Ridley Scott megmondja a frankót

Ezúttal Sir Ridley Scott lesz a Filmalap Mesterkurzus sztárvendége.

A Magyar Nemzeti Filmalap szervezésében Oliver Stone-t, Joe Eszterhast, Alan Parkert és Antal Nimródot követően újra egy világhírű filmessel találkozhatnak a hazai filmesek. A február elsején a Millenáris Teátrumban tartandó Mesterkurzus vendége Ridley Scott lesz, aki jelenleg Magyarországon forgatja A marsi (The Martian) című filmjét Matt Damon főszereplésével.

A kurzus elsősorban szakmai továbbképzés, ezért a filmszakmában dolgozókat, játékfilmes forgatókönyvírókat, rendezőket, producereket és a filmszakos egyetemi hallgatókat várják a szervezők. A Filmalap Mesterkurzuson a részvétel ingyenes, de a belépés regisztrációhoz kötött. A regisztráció január 21-én szerdán kezdődik. A műsorvezető-házigazda Madarász Isti filmrendező lesz, a mesterkurzus nyelve angol, a szervezők szinkrontolmácsolást biztosítanak. A rendezvényre február 1-jén a Millenáris Teátrumban kerül sor.

A Mesterkurzust megelőzően a szervezők a résztvevőknek levetítik Ridley Scott legutóbbi filmjét, a nagy sikerű Exodus: Istenek és királyokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #3
    De nem ám!
    Talán a Gladiátor volt az utolsó elfogadható filmje?
  • Ender Wiggin #2
    hát...scott elmúlt 10 éve sem éppen makulátlan...
  • gombabácsi #1
    a magyar filmeseknek nem kell senkitől tanulniuk, mert brutál profik
    mindent jól csinálnak, kritizálhatatlanok, érinthetetlenek, tökéletesek