Szekeres Viktor

A The Flash után újabb testvérsorozatot kaphat az Arrow

Az Arrow, a The Flash és a Supergirl után a The Atom lehet az új DC-s szuperhős-sorozat.

Továbbra is hódítanak a képregény-sorozatok Amerikában. Az Arrow testvérsorozata, a The Flash idén ősszel indult el Amerikában és meglepetésre sokkal sikeresebbé vált, mint az anyasorozat. Így hát nem meglepő, hogy a CW csatorna és a készítők máris újabb spinoffban kezdtek el gondolkodni. Ez a spinoff "genetikailag" az Arrow-hoz tartozna, Ray Palmer, vagyis The Atom karaktere köré épülne.

A korábbi suttogásokat előbb Mark Pedowitz, a CW elnöke erősítette meg, bár ő nem konkretizálta a spinoff tárgyát, Greg Berlanti, az Arrow és a The Flash készítője azonban elismerte, hogy Atom karakterének kiemelésével kapcsolatban valóban elkezdődtek a tárgyalások, azonban ezek még nagyon gyerekcipőben járnak, nem érdemes különösebbet beléjük képzelni.

A Brandon Routh által alakított Ray Palmer az Arrow 3. évadának első részében mutatkozott be a közönség előtt, s azóta meglehetősen komoly szerephez jutott a karakterek életében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Peet81 #6
    Inkább a Marveles Ant-Man
  • Wittgen #5
    Nem gondolom, hogy minden karakterben van annyi potenciál, hogy különb sorozatot kapjon, én elvagyok azzal is, ha csak epizódszerepeket kapnak az Arrow-ben vagy a Flash-ben.
  • grebber #4
    " smallville szerű tiniunalmat akarnak összerittyenteni"

    Elég sok rész 54x jobb volt mint bármelyik szupermen nagy film.
  • xido #3
    ATOM-ot nem ismertem az Arrow-ig,aztán kicsit felszínesen utána néztem,de nem annyira,hogy fel ne tegyem a kérdésemet...elméletileg egy bújtatott válasza lenne a DC-nek a Marvel Vasemberére?
  • Sir Quno Jedi #2
    Én azé a SuperGirl-ön csodálkozom, ő már elég erős ahhoz, hogy elegendő durva ellenfél (ami sok akciót és cgi-t jelent) nélkül inkább viccbe fullad. Hacsak nem valami smallville szerű tiniunalmat akarnak összerittyenteni.
  • Narxis #1
    yeeeeeeeee