Szekeres Viktor

Gyenge nézettséget szállított az új Marvel-sorozat

Elsőre nem szállított túl combos nézettséget az Agent Carter.

Nem lehet azt mondani, hogy beváltotta volna a hozzá fűzött reményeket a Marvel Studios új tévésorozata, a Marvel's Agent Carter, de persze minden csak nézőpont kérdése. Mondhatjuk ugyanis, hogy a 6,9 millió nézővel debütáló széria jobb teljesítmény nyújtott, mint az Agents of S.H.I.E.L.D. szokott. De úgy is tekinthetünk a bemutatkozó számaira, hogy azok messze elmaradtak a S.H.I.E.L.D. ügynökei debütálásától, melyet majdnem 15 millióan láttak a tévében. Akárhogy is, a sorozat sorsa az elkövetkező hetek nézettségének alakulása nyomán fog eldőlni.

Összehasonlításképp az Agent Carternek ismétlések mellett olyan sorozatok új epizódjaival kellett felvennie a versenyt, mint az NCIS, ami 19,8 millióan láttak kedden Amerikában. Emellett pedig a Materchef Junior című reality is párhuzamosan ment a képregény-sorozattal, s nem sokkal maradt le tőle a kereskedelmi korosztályban, miközben az össznézőszáma 5,3 millió néző volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rolinev92 #2
    Tehát egy újonnan debütáló 8 részes téli sorozatnak, ami a '40-es években játszódik és sci-fi elemekkel operál fel kéne tudnia vennie a versenyt az évek óta legnézettebb szériával, ami mellett minden más sorozat nézettsége eltörpül? Hát gratulálok újfent a cikkíróknak :D És természetesen az Agents of SHIELD pilotját kellett felhozni, amit Josh Whedon írt és az Avengers még bőven ott motoszkált az emberekben :D
  • god25 #1
    Nekem sem volt nagy elvárásom a sorozat iránt, de jobb, mint a Agents of S.H.I.E.L.D. Legalább is az első két rész.