Szekeres Viktor

A 12 majom-tévésorozat nem fogja másolni a filmet

A 12 majom tévésorozatos verziója sok mindenben különbözni fog a filmtől.

Amerikában január 16-án mutatják be a 12 Monkeys című tévésorozatot a Syfy csatornán. A széria alapját természetesen Terry Gilliam 1996-os feldolgozásfilmje adja, amit annak idején Bruce Willis, Brad Pitt és Madeleine Stowe főszereplésével forgattak. A sorozat történetének egyik fele a jövőben fog játszódni, melyben az emberiség nagyját kiirtotta egy vírus, a másik fele pedig a múltban (vagyis a jelenünkben), ahová visszaküldenek egy embert, hogy derítse fel az emberek kipusztulásának okait.


A látszólag hasonlónak tűnő történet ellenére azonban a 12 majom-tévésorozat nem szimpla másolata lesz a filmnek. Bár bizonyos dolgok mindkét platformon jelen lesznek (ugyanaz az alapfelállás, ugyanaz a küldetés, ugyanúgy döcögős az időutazás), a legfontosabb tényezőket tekintve különbözni fog a sorozat és a film. Az egyező név (Cole) ellenére más lesz például a főhős, Aaron Stanford figurája különbözni fog Bruce Willisétől. Természetesen a mellékszereplők zöme is más lesz, többségük teljesen új karakter, mint például a női főszereplőt, Amanda Schull. És, ha mindez nem lenne elég, más lesz a "megoldás", 12 majom szerepe a történetben, illetve a jövőben zajló történet is el fog térni a filmétől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #5
    A film még jó is volt. Eléggé szatirikus alkotás volt. Ha a szarkasztikus humort kihagyják, akkor csak egy északamerikai-krízis-film lesz ez is.

    (Sharknadó 3 rulez, hajrá SyFy!)
    XD
  • Etinger #4
    Rájöttem, hogy Terry Gilliam számomra nem tud élvezetes filmet csinálni. Ettől még lehet amúgy jó rendező csak valahogy.. nagyon nem jön át... És akkor ezekután jön egy sorozat is ebből... ejjj.. :))
  • sirdond #3
    SyFy? Kösz nem :D
  • RAZOR27 #2
    látok pár jó színészt, meg egy csomó szart...
  • Tikal #1
    pff..