Szekeres Viktor

Kijött Kiss Ádám standupos mozifilmjének normális előzetese

A Dumapárbaj új előzeteséből kiderül, hogy milyen filmre kell számítanunk.

Eredetileg decemberben tervezték bemutatni a Dumapárbaj című komédiát a mozikban, de végül január 15-re csúszott az RTL Klub, az OTP Bank és a Blikk által támogatott film magyar premierje. A Kiss Ádám és Hadházi László főszereplésével készült, a standup komédia világáról szóló vígjáték története egy csúcson lévő, de kicsit megfáradt sztárról szól, aki megszokta, hogy a közönség rajong érte, ám a műsorának nézettsége az utóbbi időben elkezd csökkenni, ami egy ifjú trónkövetelőnek is köszönhető, aki sokkal közkedveltebb a fiatalok körében. A film kettejük konfliktusáról szól, bemutatva, mire képes az ember, hogy megszerezze a másik pozícióját.


A nemrég új előzetessel jelentkező Dumapárbaj forgatókönyvét Sallai Ervin írta Kiss és Hadházi közreműködésével, a filmet pedig az a Paczolay Béla rendezte, aki nem is olyan régen a jól sikerült Kalandorokat is letette az asztalra. A két humorista mellett kisebb szerepben olyan színészek tűnnek még fel a filmben, mint Eszenyi Enikő, Gubik Ági, Jordán Adél, Kamarás Iván és Vajdai Vilmos.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • masterthief #2
    Dynamic:
    A trailer-t úgy vágják össze a szerkesztők, ahogy akarják. Ez van. Én már láttam ebből a filmből egy csomó részletet Kiss Ádámmal. Jó lesz ez.
    Nem tipikus magyar tucatfilm lesz, hidd el. És nem utolsó sorban, nem mindig előre bemagolt szöveg lesz benne, hanem sok improvizáció is.
  • Dynamic #1
    Árad belőle a magyar tucatfilmek szokásos jellegtelensége. Azért az is elég vésztjósló, hogy az amúgy is túlértékelt mitugrász Kiss Ádám, aki elvileg főszereplő, egy mondatot kapott az egész trélerben.