Szekeres Viktor

Látványos bálnás CGI-parádé kapott mozis előzetest

Chris Hemsworth nem csak a Thorban tud hősködni.

Március 13-án mutatják be az amerikai mozik az In the Heart of the Sea című filmet, melynek főszereplője az a Chris Hemsworth, aki két Marvel-film között vezet le. Erre a levezetésre pedig ismét Ron Howard dirigálása alatt került sor, ugyanis a legutóbb a Hajsza a győzelemért című versenyautós drámával jelentkező rendező ezúttal Nathaniel Philbrick könyve alapján készített egy filmet, mely magyar keresztégben mint A tenger szívében lesz keresendő, minden bizonnyal a világpremier környékén.


A Warner Bros. Pictures filmjének Chris Hemsworth mellett Benjamin Walker, Cillian Murphy, Ben Wishaw, Tom Holland, Brendan Gleeson és Jordi Molla fog szerepelni. Az 1820-ban játszódó, a Moby Dicket is megihlető történet, mint az a mellékelt trailerből is kiderül, egy hajó legénységét fogja követni, melyet egy hatalmas méretű bálna támad meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Mármint a képregény vagy a reboot ritkaság, nem? Biztosan elírtad. Van 5-6 képregényfilm egy évben, 5-10 reboot - és 300 nem képregény és nem reboot.
  • Dewri #1
    Valóban kissé Moby Dick jellegű, ugyanúgy egy ámbráscet a "gonosz". Jónak tűnik, úgyis ritkaság manapság az olyan film, ami nem képregény vagy reboot...