Szekeres Viktor

Johnny Depp nélkül Csúfos bukás az új Tim Burton-film

Tim Burton új filmje elég nagy bukásnak ígérkezik.

A 2003-as Nagy Hal óta nem forgatott Johnny Depp közreműködése nélkül mozifilmet Tim Burton, és az idei Nagy szemek (Big Eyes) iránti amerikai érdeklődést elnézve, ez nem is meglepő, ugyanis a film vetítésein üresen kongtak a mozitermek. Az Amy Adams és Christoph Waltz főszereplésével készült alkotás hiába tűnt kifejezetten érdekesnek és kapott jobbára pozitív kritikákat, úgy tűnik, nem keltette fel a nézők érdeklődését.


Legalább erre lehet következtetni abból, hogy míg az Angelina Jolie-féle Rendíthetetlen, valamint a Disney új musicalje, a Vadregény nyitónapján 15 milliós bevételt produkált Amerikában, addig a Nagy szemek vetítéseiből mindössze 1,4 millió dollár folyt be csütörtök, ami csak a napi toplista 12. helyére volt elegendő. Ráadásul pénteken sem lett jobb a helyzet, a bevétel 1 millióra csökkent le.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • culas25hc #2
    Tipikusan otthon nézős filmnek tűnik, kár az ilyet moziba vinni. Persze ettől még lehet jó film.
  • NEXUS6 #1
    Höhö. a zembereknek csak most jött le, hogy milyen ótvarok a Tim Burton filmek? Tim Burtonnek meg, valszeg csak most esett le, hogy nem rá, hanem a kis buzipajtására kíváncsiak a csajok?
    XD