Szekeres Viktor

Mégis bemutatták a The Interview-t - csak épp nem sokakat érdekelt

Nem lett zajos siker a The Interview, inkább csak a warezolókat érdekelte.

Valójában már az ünnepek alatt, vagyis pár napja kiderült, de azért a történeti hűség kedvéért álljék itt a tény, miszerint a Sony Pictures mégiscsak bemutatta Seth Rogen és James Franco észak-koreai ökörködését, a The Interview-t. Karácsonykor nagyjából 300 független mozi kapta meg az engedélyt a film vetítésére, s ezzel párhuzamosan a vígjáték kölcsönözhetővé vált többek között Google Playen, a YouTube-on és Xboxon is - az egyszeri megtekintés ára 6 dollár, míg a megvásárlásért 15 dollárt kellett kifizetni.

A film VOD-os fogadtatásáról nincsenek és nem is nagyon lesznek adataink (torrenten természetesen szinte mindenhol első), azt viszont el lehet mondani, hogy a moziban nem taposták agyon egymást a nézők, hogy lássák a komédiát. Karácsony másnapján 331 kópián körülbelül 1 milliós bevételt produkált Amerikában a The Interview, ami elfogadható, de nem kiemelkedő 3 142 dolláros vászonátlagot jelentett és 15. helyet a napi toplistán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hunnenkoenig #2
    Ja, csak eddig 18 milliot hozott a netes eladasokbol es a nehany mozibol. Az eredeti varakozas szerint 3000 mozibol 20 millionak kellett volna befolyni. iTuneson vasarnap kezdtek el arulni. A senkit sem erdekel szöveg rosszabb a rosszabbnal is es csak a hozzanemerteseteket igazolja.
  • Zombee #1
    Miután múlt héten nagy csinnadrattával beharangozták, hogy nem kerül moziba a film, valószínűleg az is csoda, hogy ennyien látták.