Szekeres Viktor

Plakát és előzetes A beavatott 2-höz

Márciusban érkezik a mozikba A beavatott folytatása.

A röpke teaser után most egy komolyabb előzetes is érkezett a The Divergent Series: Insurgent című filmhez, mely itthon minden bizonnyal A beavatott: Lázadó címmel kerül mozikba, hogy a nézők is pontosan tudják, hogy az idei egyik legsikeresebb ifjúsági regény-adaptáció folytatásáról van szó. A Shailene Woodley főszereplésével készült posztapokaliptikus alkotás ugyan egyelőre még nincs az Alkonyat vagy Az éhezők viadala szintjén, de idén Az útvesztővel együtt igen biztatóan debütált a mozikban, legalábbis szerzett bevétel tekintetében.


Az Insurgent amerikai premierjére március 20-án fog sor kerülni és a fiatal rajongóknak a fenti videó alapján nem lesz sok panaszkodnivalója a látványt illetően. Woodley mellett szerepelni fog még a filmben Theo James, Kate Winslet, Suki Waterhouse, Jonny Weston, Rosa Salazar és Keiynan Lonsdale nevei fémjelzik, valamint két veterán színésznőt, Octavia Spencert és Naomi Wattsot is a közreműködők között köszönthetjük. A Lázadót Robert Schwentke (RED, R.I.P.D. - Szellemzsaruk) rendezi, Neil Burgertől átvéve a marsallbotot.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #5
    Bírom mikor valaki meg akarja magyarázni, hogy mi mennyire jó. Vajon mikor léptek arra a szintre mikor rájöttök arra, hogy ez emberfüggő! Jóreggelt. Van akinek tetszik van akinek nem.
  • Ender Wiggin #4
    @dewri: igen? na mesélj!
    @tomboy: nézzenek pornót... (ezek a szarok kb. ugyanolyan forggatókönyvvel dolgoznak, csak kevesebb bennük a d..-ás)
  • Dewri #3
    Ez azért nagyságrendekkel jobb, mint az éhezők...
  • tomboy013 #2
    Nekik is kell valami szórakozás.
  • Ender Wiggin #1
    az éhezők is borzalom, de erre már szavak sincsenek. és egyre csak jönnek a hasonló, nők által, tinilányoknak írt könyvekből készülő filmek 2015-ben is...