Szekeres Viktor

Ő lett az új Rick Grimes

Megvan a második The Walking Dead-tévésorozat főszereplője.

Az új-zélandi származású Cliff Curtis fogja az új The Walking Dead-sorozat főszereplőjét alakítani, mondhatni tehát ő lesz az új Rick Grimes. A legutóbb a Gang Relatedben látott színész egy spanyol származású férfit játszhat, akinek lesz egy lázadó tinédzser fia. Curtis mellett még Frank Dillane és Alycia Debnam-Carey szereplése vehető biztosra, akik a női főszereplő gyermekeit játszhatják majd a spinoff sorozatban.

Az új The Walking Dead-sorozat történetéről továbbra sem lehet még sem tudni semmit, egyelőre még a címe sem publikus. Az egyik készítő, Robert Kirkman mindössze annyit árult el egy korábbi interjújában, hogy a The Walking Dead világának egy másik szegletében fog játszódni az új sztori, tehát nem Georgia államban, s minden jel arra utal, hogy az anyasorozatnál jóval korábban zajlanak benne a történések, közelebb a járvány kitörésének időpontjához.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #3
    Hát elvileg soksok spinoff sorozatot indíthatnak új karakterekkel a Walking Dead 'univerzumban' ha az eredeti karakterek 'elfáradnának'
  • Ender Wiggin #2
    mivanmár, nincs amerikai színész amerikai szerepre? csak britek, akik bénán imitálják a helyi dialektust?
  • Svlad Cjelli #1
    mivan