Szekeres Viktor

Megvan, ki lesz az első női Marvel-főhős

Krysten Ritter lett Brian Michael Bendis képregényes főhősének, Jessica Jones-nak a tévés alteregója.

A Deadline értesülései szerint Krysten Ritter kaparintotta meg Teresa Palmer elől a Jessica Jones-tévésorozat címszerepét. Mint az ismeretes, a Netflix nemrég 4 Marvel-sorozatra és egy lezáró minisorozatra szóló szerződést kötött, s ezek egyike lesz a Jessica Jones, mely 2016-ban kerül bemutatásra. (Az első széria a 2015-ös Daredevil lesz, 2017-ben érkezik Iron Fist, míg 2018-ban Luke Cage.)

A 13 részes Jessica Jones-sorozat készítője az a Melissa Rosenberg lesz, aki olyan sorozatok stábjában dolgozott, mint a Dexter vagy a Narancsvidék, de ő írta például az összes Alkonyat-film forgatókönyvét is. Az írónő számára nem lesz ismeretlen a képregények világa, hiszen a harmadik évezred elején dolgozott a DC-univerzumban játszódó Birds of Prey-tévésorozaton is.

A lap egyébként azt is tudni véli, hogy Mike Colter kapta meg Luke Cage szerepét. Az ő saját sorozata ugyan csak 2018-ban kerül képernyőre, de vendégszereplőként több Jessica Jones-epizódban is feltűnik majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #4
    Ja, szineszi kepessegeket 1 szuperhosos filmben...tokre valoszinu...Amugy az, hogy idezojelben volt az anorexias szo, fel sem tunt? Igaz, alacsony IQ-val nem tudhatod mit jelent...
  • zetortraktor #3
    Szerintem csak nem tudja, hogy mi az az anorexia. Manapság elég alacsony az átlagIQ, szóval ezen nincs mit csodálkozni.

    Az, hogy inkább a színészi képességet nézik, a szerepre való alkalmasságot és nem azt, hogy kinek mennyi izma, nem meglepő. Utóbbit simán lehet fejleszteni.
  • Wittgen #2
    Igazad van, azonban van példa arra is, hogy kigyúrják a szerep kedvéért magukat. Pl ott van az Arrow-ból Katrina Law és Caity Lotz, mindkét csak olyan modell szerűség volt a filmezések előtt, aztán megtanultak bunyózni és magukra szedtek fejenként vagy 10 kiló izmot.
    lásd: http://www.girlswithmuscle.com/411891/Caity-Lotz
    és: http://s1119.photobucket.com/user/PHOENIXZERO/media/THE-MACHINE_STILL_11.jpg.html

    meg: http://i2.listal.com/image/2601763/600full-katrina-law.jpg
  • Dewri #1
    Most komolyan ez lesz a tendencia? Minden új női képregényes karakterre válogatott "anorexiás" színésznőket választanak be? Gal Gadottal kezdődött és íme, itt a folytatás...:(