Szekeres Viktor

Benedict Cumberbatch lesz az új Marvel-szuperhős, Doctor Strange

Napjaink legmenőbb színésze a Marvel-univerzumnak is része lesz.

Vége a találgatásoknak, a Marvel Studios hivatalosan is bejelentette, hogy Benedict Cumberbatch lesz a legújabb szuperhősük, aki saját filmet kap. A brit színész Doctor Strange-et alakíthatja, mely karakter eljátszásával a filmes sajtó az elmúlt hónapokban szó szerint legalább egy tucatnyi színészt hozott hírbe, többek között Ewan McGregort, Matthew McConaugheyt, Jake Gyllenhaalt, Oscar Isaacet, Jared Letót, Ryan Goslingpt és Ethan Hawke-ot.

A 2016. november negyedikén bemutatásra kerülő alkotást Scott Derrickson fogja rendezni, akinek a Sinister című nagysikerű olcsó horrort köszönhetjük, valamint a drágább, de Amerikában kevésbé sikeres idei Távozz tőlem, Sátán!-t. A Prometheus is jegyző Jon Spaihts forgatókönyve alapján készülő film egy agysebészről szól, aki egy szörnyű autóbalesetet követően felfedezi a mágia rejtett világát és különböző alternatív dimenziókat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tikal #7
    oké, hogy jó színész, remek volt a Sherlockban, de ugy mégis hol láthattuk még remekelni? Star Trek? pff.. azért az nem egy drámai szerep :)
  • Zombee #6
    Még jó, hogy nem sok filmben játszott mostanában, és annak a felében is a stáblistán lentebb található. Smaug pedig egy CGI sárkány.
  • AZUL #5
    jaja a start trekben is állatian hozta kahn szerepét... :)
  • mulholland2 #4
    Hm, no ennek örülök. Az egyik legjobb színész mostanság. Nagyon karakteres és van egy erős kisugárzása. Ahogy olvastam ennek a "Strange"-nek a Marveles "mitológiáját" elég jól is fog ez neki feküdni :)
  • Griphons #3
    Szerintem jó lesz a szerepre, persze egy körszakáll kell majd, úgyhogy Beni, a borotvát felejtsd el egy időre! :)
  • RAZOR27 #2
    Édes Jézus kérlek ne!
  • Sippie #1
    "Napjaink legmenőbb színésze"
    o rly?