Szekeres Viktor

Megvan A holló rebootjának rendezője

Egy jó A holló-adaptációt szívesen megnéznénk, jó lenne, ha tényleg lenne valami a projektből.

Egy ideje már tart A holló (The Crow) rebootját illető rendezőkeringő, több filmest is kapcsolatba hoztak a projekttel, hogy később kiderüljön róluk, hogy mégsem rendezik meg azt. Most viszont végre úgy tűnik, hogy megvan a végső ember, a Deadline ugyanis arról számolt be, hogy a sokáig biztos befutónak tűnő F. Javier Gutiérrez helyett Corin Hardy állhat majd a kamerák mögé. (Gutierrez azért szállt ki a produkcióból, mert az még mindig nem kapta meg a zöld utat, s időközben kapott egy ajánlatot A kör folytatásának megrendezésére.)

Hardy neve minden bizonnyal sokak számára ismeretlen, ami nem is csoda, hiszen eddig még egyetlen filmjét sem láthattuk, első rendezését, a The Hallow-t csak jövőre mutatják be, azonban ezt már látták az illetékesek és elismerően beszéltek róla. Persze szó sincs arról, hogy a rendező eddig nem dolgozott volna a szakmában, eddig főleg videóklipeket készített olyan előadóknak, mint Ed Sheeran és a The Prodigy.

A holló rebootjának forgatása a tervek szerint tavasszal kezdődik, igaz hivatalosan bejelentet főszereplője még mindig nincs a filmnek, de jelen állás szerint Luke Evans a legnagyobb esélyes rá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Griphons #2
    Ja, úgy hiányzik egy újabb reboot, mint sárgaláz a lepratelepre...
  • SirBubu #1
    végre rebootolnak már valamit végre

    ilyesmire ebben az évtizedben úgysem volt még példa