Szekeres Viktor

Megvan az új James Bond-film címe, szereplőgárdája és plakátja

Spectre lesz a 24. James Bond-mozifilm címe, Christophe Waltz pedig a főgonosz.

Úgy tűnik, hogy az előzetesek után már a szereplőgárdák és a filmcímek bejelentését is előre beharangozzák Hollywoodban - ez történt legalábbis a 24. James Bond-mozifilm esetében, hiszen az MGM már napok óta a csütörtöki dátumot hájpolja, amikor végre mindent megtudhatunk. S meg is tudtuk, legalábbis ami a címet és a filmben résztvevő színészek nevét illeti.

A szereposztást ugyan próbálta titkolni a stúdió, de már korábban olvashattunk arról, hogy a rosszfiúk egyike (mint kvázi verőember) A galaxis őrzői című Marvel-film Draxe, David Bautista lesz (a terv az, hogy ikonikus figurává váljon, mint Jaws a Kém, aki szeretett engemből vagy Oddjob a Goldfingerből), a főgonosz pedig Christophe Waltz. Mellettük még újonnan érkező olyan színészek fognak szerepelni, mint Andrew Scott, Lea Seydoux és Monica Bellucci. A filmet, akárcsak az előző epizódot, Sam Mendes fogja rendezni, és a szereplők között Daniel Craig mellett visszatér Rory Kinnear, Ralph Fiennes, Naomie Harris és Ben Whishaw.

Kiderült az is, hogy a James Bond 24 címe Spectre lesz, a főhős ezúttal egy Aston Martin DB10-et fog vezetni, a forgatásra pedig Londonban, Mexikóban, Ausztriában és Marokkóban fog sor kerülni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!