Szekeres Viktor

Kijött a Fantasztikus Négyes rebootjának története

Egy alternatív univerzumba kerülnek az új FF4 főhősei.

Pár hete már kikerül egy nemhivatalos Fantasztikus Négyes-szinopszis a netre, mely arról szólt, hogy a rebootban a főhősök egy másik dimenzióba jutnak el, és a Fox által most kiadott "tartalom" is ezt látszik megerősíteni. A stúdió azt írja, hogy az új Fantasztikus Négyes egy modernizált újragondolása lesz a legrégebbi Marvel-szuperhőscsapat kalandjainak. A történet középpontjában négy, nem túl népszerű fiatal fog állni, akik egy alternatív és igen veszélyes univerzumba teleportálódnak el, mely folyamat során fizikai valójukban is lényegesen megváltoznak. A kvartett tagjainak meg kell tanulniuk bánni új képességeikkel, hogy megmentsék a Földet egy egykori barátjuk ármánykodásától.

A Josh Trank által írt és rendezett film főszereplői Michael B. Jordan, Kate Mara, Miles Teller és Jamie Bell lesznek, ők alakítják majd Johnny és Sue Stormot, valamint Reed Richardsot és Ben Grimmet. A rosszfiú minden bizonnyal Toby Kebbell Doctor Doomja lesz, akit egy sajtóértesülés alapján civilben Victor Doomashevnek fognak hívni a filmben és egy antiszociális hacker lesz, aki utálja Johnny és Sue apját, Franklin Stormot (Reg. E. Cathey).

Az új Fantasztikus Négyes amerikai premierje augusztus hetedikén lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • loky #6
    Kicsit fáj, hogy ennyire más az alapfelállás. De elvégre van olyan reboot amiben én (legalább is én) nem csalódtam. Még akár jó is kisülhet belőle. Várom.
  • Dewri #5
    Csak egy képregényfilmet mondj, ahol hűek maradtak a sztorihoz!!!! De nincs ilyen!! Sőt, iszonyatos bénázások vannak a legnagyobb sztorikból, mint a Pókember, az X-men, a Transformers!! Holott a technika simán adott, hogy egy az egyben megcsinálják a képregényeket!! Ehelyett jön a néger Fáklya a másik univerzumból... A "nem nézem meg véletlenül se filmek" listámra ez is fölkerül, a Terminátor és Hegylakó reboot mellé...
  • Axlkenobi #4
    És mégis mit kellett volna kezdeniük vele, ha a kutya nem nézte? X számú geek rohadtul nem számít. Nem azért lőtték le, mert ők a nagy főge**k, hanem mert nem érte meg. A Universal később ugye csinált egy mozifilm-folytatást is hozzá és valahogy a nagy rajongók azt sem tették sikeressé. Gondolom, hogy akkor a Universal is rohadjon meg, amiért nem akart folytatni egy veszteséges projektet. Én aztán nem akarom védeni egyik stúdiót sem, de azért igencsak érthető, ha érdeklődés hiányában kaszálnak egy filmet vagy sorozatot.
    Utoljára szerkesztette: Axlkenobi, 2014.12.03. 20:51:05
  • zetortraktor #3
    Ez? Hülyeség? Már nem azért, de a szuperhősök szupererejének mindig "hülyeség" a forrása, nem? Radioaktív pók és társai. Egy alternatív világ ezerszer jobb és érdekesebb ennél.

    Mondjuk azt még meg lehet érteni, hogy megy a sírás, ha egy képregényfilm eredeti akar lenni és nem lemásolja a képregény sztoriját, de van, aki akkor is hisztizik, amikor hűek maradnak a sztorihoz? Nincs ezzel semmi gond, átveszik az Ultimate Fantastic Four alaphelyzetét.



  • RAZOR27 #2
    Úr isten.... és valaki fizetnek, hogy ilyen hülyeséget találjon ki... NEMBAJ! A Firefly miatt még pár száz évig bűnhődnie kell a fox-nak amúgy is, szóval dobják csak ki a zsák pénzt az ablakon, megérdemlik!
  • Etinger #1
    Nem hogy adnák vissza a jogokat a Marvelnek... Ez rosszabbul hangzik mint a korábbi FF filmek a Sony féle Pákembör...

    OFF - nem lehet bejelentkezve maradni sehogy? hiába pipálom ki, tojik rá folyton