Szekeres Viktor

Mégsem jött be a nézőknek a Förtelmes főnökök első része?

Elég gyengén teljesít a Förtelmes főnökök 2 a mozikban.

2011-ben 28,3 millió dolláros nyitóhétvégét produkált a Förtelmes főnökök (Horrible Bosses), majd pedig remekül tartva magát, a 40%-ot nem meghaladó heti csökkenésekkel egészen 117,5 millió dollárig masírozott el a korhatáros komédia, mely több, mint négyszeres szorzót jelent a végeredmény tekintetében a starthoz képest. Márpedig ebből arra szokás következtetni, hogy a nézőknek tetszettek látottak, újranézték a filmet, illetve ajánlották ismerőseiknek. (Összehasonlításképp az idei Gondolkozz pasiaggyal! 2 című komédia 29,2 millió dollárral nyitott és csak 65 millióig jutott el.)

Éppen ezért nem volt túlzás azt várni, hogy a folytatás legalább azonos szinten fog teljesíteni, mint az első epizód, egyesek még azt is megkockáztatták, hogy túl fogja szárnyalni az elődöt. Azonban ez nem történt meg, sőt, meglehetősen alulmúlta azt, hiszen a Förtelmes főnökök 2 mindössze 6,2 millió dolláros pénteki eredményt ért el, ami 15 milliós hétvégét jelez előre, vagyis még az 5 napos starttal is csak 23 millió dollárt kalapoz össze a komédia.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    "Az alábbi két hozzászolónak meg tudom ajánlani az Isaurát, az való nekik. "

    Mi az az Isaura? A Rabszolgasorsra gondolsz? Passz, én azt nem láttam, de lehet, hogy jó.

    Azért én is ajánlok akkor valamit nekik, ami énszerintem jó. Mondjuk a Keresztapát vagy most jó volt az Éjjeli féreg, vagy komédiák közül a 22 Jump Street. A heti premierek közül pedig a Gibraltár volt fasza.
  • Zenszkij #3
    Óriási film volt. Hatalmas karakterekkel. Kevin Spacey annyira jó volt benne, hogy örültem, mikor láttam benne lesz a 2. részben. Végre egy kacagtató vígjáték, rég volt ilyen a filmiparban. Az alábbi két hozzászolónak meg tudom ajánlani az Isaurát, az való nekik.
  • Wittgen #2
    Én még haverokkal néztem meg, volt akinek tetszett, de nekem személy szerint egy "förtelem" volt. Humortalan sztori, szánalmas karakterek, béna párbeszédek, stb.
  • Serutekin #1
    Az első rész is idegesítő és nagyon gáz volt. Én nem tudtam 20 percnél tovább nézni azt a fost, mondom tuti nem nekem való (23 éves korom körül nézhettem) na akkor talán anyám. Hát el is aludt rajta kb fél óra után és mondta hogy nem is érdekli. MÉGIS ki nézte meg akkor azt a szart, mert a Transformers legalább látványos volt, de ez még az sem.