Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a sokat halasztott időgépes film

Előbb Welcome To Yesterday, majd Almanac volt az év elején majd egy esztendővel elhalasztott film.

Több, mint egy éve láthattuk a Project Almanac című időutazós film első előzeteseit (akkor még Welcome To Yesterday címmel futott, később pedig Almanac-ként), azonban az idei év elejére tervezett bemutatót 2015. január 30-ra halasztották. Ez utóbbi dátumra azonban úgy tűnik, hogy végre mérget vehetünk, hiszen megérkezett egy új trailer is a filmhez, melynek története pár középiskolásról szól, akik egy rejtélyes gépezet tervrajzaira találnak rá.


A Project Almanacot az elsőfilmes Dean Israelite készítette Jason Pagan és Andrew Deutschman forgatókönyve alapján. A talált kamerás scifi főszereplője Jonny Weston lesz, mellett még olyan színészeket láthatunk, mint Ginny Gardner, Sam Lerner, Allen Evangelista és Sofia Black-D'Elia. A filmnek Amerikában nem nagyon lesz vetélytársa premierje hetében, hiszen január 30-ra egyetlenként mindössze a Max című családi komédia széles körű bemutatóját jelentették be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #5
    Te most kevered az MTV tévécsatornát az MTV filmstúdiójával. A Skinst például nem az MTV gyártotta. És..., ha azt írod, hogy újraforgatták, akkor valamit nagyon benéze, vagy hallomásból írod és nem láttad, vagy láttál belőle egy résztl, mert egyáltalán nem forgatták újra, az azonos alapszituból más sztori jött ki, eleve több részes volt, de ez tök mindegy

    Dynamic: Nem mondom, hogy jó filmjei vannak az MTV-nek, de te is tudod, hogy sem te, sem tomazin nem tudja, hogy mik az MTV-s filmek, mint kábé az emberek 99%-a, hiszen ki nem szarja le, hogy milyen produkciós céglogó jön be a film elején.

    (Az pedig, hogy nincs zene az MTV-n? Gondolom a magyar vagy az európaira célzol, de hadd ne lepődjek meg, ha így van. 2014-et írunk. Ki az a sükebóka, aki, 1. nézni akarja a zenét? 2. ehhez bekapcsolja a tévét, hogy 5-10 percenként reklámokat nézzen rajta? Most komolyan. Létezik ilyen ember?)
  • tomazin #4
    Ha megnézed mit gyárt az MTV (mert ugye már rég nem zene megy rajta) és számodra az szimpatikus, akkor fogyaszd egészséggel. És igen, emiatt eszembe sem jut megnézni. De ha még nagyon fel is tüzelt volna a trailer - mint ahogy nem tette - akkor egy kis kutakodás után lehet megtalálnám az eredetijét - ld. Skins, amit szinte egy az egyben újraforgattak - ami vsz. egy icipicit jobb lenne.
    De hogy lásd van ennek ellenkezője is, engem a pixar a rövidfilmjeivel megvett, azokat mindig megnézem.
  • Dynamic #3
    Ha eddig rossz tapasztalatai voltak az MTV-vel, akkor miért ne mondhatná, hogy biztos szar lesz? Nyilván nem törvényszerű, hogy úgy is lesz, de negatív tapasztalatok után teljesen normális ha valaki cinikus.
    Hasonló, mint pl: "Adam Sandler? Biztos szar lesz.", " Asylum? Biztos szar lesz.", "TV2? Biztos szar lesz"
    Nem olyan bonyolult ez.
  • zetortraktor #2
    Az egyszeri magyar fórumozó a produkciós cég alapján megmondja, hogy milyen lesz a film? Ejha. (Egyébként ez hogy működik. Ha MTV vagyok, akkor direkt rossz szkripteket veszek, hogy legyártsam?)
  • tomazin #1
    MTV? Biztos nagyon jó lesz...