Szekeres Viktor

Hatalmas siker a Dumb és Dumber kettyó

Amerikában letarolta a mozikat a Dumb és Dumber második része.

Aki azt hitte, hogy megannyi bukás után Jim Carrey nem fogja érdekelni a közönséget az ugyancsak rossz passzban lévő Farrelly-testvérek új filmjében, a Dumb és Dumber kettyóban (Dumb and Dumber To), az nagyot tévedett. A komédia ugyanis magabiztosan szerezte meg Amerikában a hétvégi bevételi mozis toplista első helyét, miután három nap alatt 36,1 millió dollár folyt be az eladott jegyek alapján. Ez a teljesítmény alig alacsonyabb, mint a Családi üzelmek és A híres Ron Burgundy legendája 2 tavalyi, kezdése, ami szép teljesítmény egy olyan film folytatásától, melynek első része 20 éve került a mozikba.

A Dumb és Dumber kettyó kezdése ráadásul Jim Carrey legsikeresebb élőszereplős debütálása volt a 2003-as A minden6ó óta, a Farrelly-testvérek pedig még soha nem indítottak ekkora érdeklődés mellett filmet - az eredeti 94-ben 16 millió dollárral kezdett, hogy aztán hazájában 127 millióig jusson el. Erre a második résznek nincs igazán esélye, de ha jól tartja magát a film, akkor a 100 milliós belföldi bevételt elérheti.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Slayerboy #3
    Csak azt nem értem, hogy miért jelent sikert az, hogy sok embert érdekel és elmennek megnézni? Attól még lehet, hogy úgy jöttek ki a moziból, hogy "hát ez jó szar volt".. :D Mondjuk én is bízom benne, hogy jó lesz, az elsőt bírtam és már rongyosra néztem.. :)
  • Sliderx #2
    Simán, főleg a második részhez hasonlót.
  • Dewri #1
    Én megnéznék egy Ace Ventura folytatást is Jim Carrey-vel.:)