Szekeres Viktor

Itthon az év egyik legjobbja a Csillagok között

Aki élt és mozgott, az itthon jegyet váltott a Csillagok között hétvégi előadásaira.

Bár a Csillagok között (Interstellar) iránti érdeklődés itthon is alacsonyabb volt, mint az Eredet vagy a Prometheus esetében, a film pazarul debütált a hazai mozikban, Christopher Nolan scifijére ugyanis csütörtöktől vasárnapig 64 150-en váltottak jegyet, s ezzel természetesen az első helyen debütált, mind a hétvégi mozis nézettségi, mind a hétvégi mozis bevételi toplistán. Az Intercomhoz, mint forgalmazóhoz, illetve a mozikhoz egyébként 3D-s vetítések híján a jegyeladásból valamivel több, mint 90 millió forint bevétel folyt be.

Ez a kezdés már csak azért is kiemelkedőnek számít, mert a film eredeti alkotásként érte azt el, nem pedig egy franchise sokadik epizódjaként. Összességében a Csillagok között az év harmadik legjobb nyitóbevételét érte el A galaxis őrzői és a Transformers 4 után, valamint a negyedik legjobb nyitóhétvégi nézőszámát, hiszen ebben a kategóriában még az Így neveld a sárkányodat 2 is befurakodott elé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Batistuta07 #23
    ilyen kategóriában , szinte bármi .Akár egy Vörös bolygó , a Hold. Sorolhatnám, rengeteg jobb film van. Mégegyszer hangsúlyoznám ez egy totál komolytalan film és én nem ezt vártam. Ettől másnak tetszhet, és nincs is azzal baj. Mindenkinek másnak az ízlése. Nekem is tetszik sok "zs" kategóriás film , csak attól függetlenül hogy nekem tetszik még a helyén kezelem ,és nem mondom rá hogy zseniális film. Ez a film pedig összeségében maximum is 10/5
  • asgh #22
    Ugyanaz a kérdés: ha ez a film nem tetszett, akkor melyik filmek tetszettek?
    Mivel szubjektív dolgokról beszélünk, a minősítések önmagukban nem sokat érnek, ha nem rakjuk mellé, hogy mit értünk minőség alatt.
  • Batistuta07 #21
    én kifejezettem kevelem a két főszereplőt, de ez a film borzalom volt. minden jelenet arról szólt hogy vagy a gyerekéért , vagy az apjáért sírtak és hogy ez mennyire fájdalmas meg nehéz. én egy komoly filmet vártam. erre egy családi dráma lett belőle. a vége már vicc kategória. látvánnyal nem volt gond,de pont nem ezt vártam ettől a filmtől. a gravitációnál nem gondoltam hogy lehet gyengébbet csinálni .sajnos ez van .

    az hogy a magyarok vagy épp a magyar kritikusok miért rajonganak az soha nem számít, sőt az utóbbi évek inkább azt igazolják hogy amit nem értenek az tetszik nekik. Ennél a filmnél is valami ilyesmi lehet. Biztos vagyok benne hogy a moziból kijövők 80%-a nem értette az egészet csak azt látta milyen nehéz az apának ,meg a gyerekeknek.

    családi drámának egyébként nem rossz film.
  • Katalizátor #20
    Ezért sokan tuti kifütyülnek, de szerintem ott végződik! A Ryan szar volt! Full propaganda movie, ahol a nácik nem emberek, ahol mindenhol szakadnak a végtagok! Bocsi, de ettől nem lesz nálam valami tuti film! A Game of Thrones-nak pont ugyanez a buktatója!
  • asgh #19
    Ha már fikázol valamit (amihez természetesen minden jogod megvan), akkor légy szíves írd le mellé azt is, hogy szerinted mely hasonló zsánerű filmek nem "nézhetetlenül szarok", így aki még nem látta a filmet, az is be tudja azonosítani, hogy mihez képest minősíted. Így könnyebb eldönteni, hogy érdemes-e adni a szavadra, azaz akinek hasonló az ízlése, mint a Tiéd, az hallgatni fog rád, akinek nem az meg nem.
  • Teppik Amon #18
    Tuti jó film, megérte az árát a mozijegy. Én csak ajánlani tudom.
  • Etinger #17
    Félrebeszél, hagyjad :D

    Jó film volt ez, nagyon. Picit lehetett volna rövidebb, valahogy Nolan úgy érzem sosem tudja eltalálni hol kellene hogy vége legyen egy filmnek.

    Ettől függetlenül nagyon erős darab. Nálam 10/8
  • mester1987 #15
    Egy kis gyorstalpaló:


  • emberz #14
    Érdekes egyébként a siker, mert a film szinte nézhetetlenül szar: még a Gravitáció szintjét sem éri el, pedig abban sem volt több tartalom a Föld mellett szabadon lebegésnél. Ami legalább látványos volt... Amikor olvastam róla a kritikákat, azt gondoltam, hogy a buta történet nem lehet lényeges, ha jók az űrbéli képek... Hát igen érdektelenek azok a bizonyos űrbéli képek, és gyakorlatilag súlytalanul el is vesznek a vontatott, teljesen érdektelen, de valamiért hosszasan erőltetett (földi) jelenetek között. A tudományosnak szánt baromságokról már nem is beszélve... Az biztos, hogy ennek a fazonnak még egy filmjét nem nézem meg, még egyszer nem vesz palira!
    Utoljára szerkesztette: emberz, 2014.11.16. 22:05:52
  • Willenbrock #13
    Tetszett a film, de azért a fekete lyukas rész elég meredek volt. Már inkább fantasy mint sci-fi.